بهبود دقت و صحت تشخیص هرزنامه های صوتی پویا با استفاده مدل خوشه بندی تجمعی بر رویصدا در بستر اینترنت

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک
  • کد COI اختصاصی: ICPCONF09_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1339
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حامد رستگار مقدم نجار

دانشجوی دکتری کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور

رضا قائمی

عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر، مهندسی پزشکی و کارشناسی ارشد هوش مصنوعی دانشگاهآزاداسلامی واحد قوچان

یعقوب آراد

دانشجوی دکتری کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور

چکیده

امروزه سرویس های صوتی در بستر اینترنت یا VoIP Voice over Internet Protocol به طور چشمگیری درحال افزایش بوده و دلیل اصلی این رشد، قابلیت های ویژه و پتانسیل قوی این نوع سرویس ها می باشد. محبوبیت تکنولوژی SIP Session Initiation Protocol باعث جلب توجه مهاجمان شده تا از طریق این پروتکل قادر باشند به اطلاعات خصوصی کاربران دسترسی داشته باشند. روش های متفاوتی برای پی ریزی این نوع حملات وجود دارد و همچنین ابزارهای متنوعیبرای شبیه سازی این حملات طراحی شده اند. عدم دقت و صحت مطلوب در تشخیص و شناسایی این هرزنامه های صوتیپویا، از چالش های عمده الگوریتم های بررسی شده در پیشینه تحقیق به شمار می رود. در این مقاله، یک مدل خوشه بندیتجمعی جهت بهبود دقت و صحت تشخیص هرزنامه های صوتی پویا در بستر اینترنت پیشنهاد شده است. در این مدل ازاجماع چند الگوریتم خوشه بندی استفاده شده و رای خوشه بندی کلیه الگوریتم ها بدون در نظر گرفتن ویژگی های دادههای صوتی پویا، در نتیجه نهایی خوشه بندی تاثیر گذاشته و باعث بهبود عملکرد آن در دقت و سرعت محاسبات می شودمدل پیشنهادی معیار دقت را به ۹۴ % و معیار صحت را به ۹۷ % رسانده است و این امر نشان دهنده بهبود تشخیص مدلپیشنهادی خوشه بندی می باشد.

کلیدواژه ها

خوشه بندی، خوشه بندی تجمعی، هرزنامه های صوتی، دقت و صحت VoIP

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.