تاثیر شکل ، اندازه و درجه آزادی ذرات مولیبدنیت بر روی بازیابی مولیبدن در کارخانه تغلیظ مجتمع مس سرچشمه

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: دومین همایش صنایع معدنی
  • کد COI اختصاصی: MININDC02_069
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1278
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وحیده بارانی

دانشجوی کارشناسی ارشد اکتشاف معدن دانشگاه باهنر کرمان

محمد رضا شایسته فر

دانشیار و عضو هیئت علمی گروه اکتشاف معدن دانشگاه شهید باهنر کرمان

مجید بهجت جباری

سرپرست کارخانه آزمایشی فرآوری مواد مجتمع مس سرچشمه

محمد رضا یاراحمدی

پژوهشگر ارشد بخش فرآوری مواد مجتمع مس سرچشمه

چکیده

به منظور بررسی عوامل موثر بر بازیابی مولیبدن در مدار فلوتاسیون مجتمع مس سرچشمه در جهت بهبود اختلاف بازیابی فاکتور مورفولوژی ذرات، اندازه ذرات و درجه آزادی مدنظر قرار میگیرد. نمونهگیری ها در روزهایی که اختلافبازیابی بود، از نقاط مختلف مدار تغلیظ انجام شد و مطالعه مقاطع صیقلی نمونههای باطله و کنسانتره واحدهای مختلف مدار فلوتاسیون معلوم کرد که هر چه ذرات مولیبدنیت به شکل تودهای نزدیکتر باشد احتمال هدرروی آن کاهش مییابدچون ذرات تیغهای سبب پاره کردن حباب هوا میشوند. بیشترین اتلاف مولیبدن در ذرات کوچکتر از 11 میکرون و 105میکرون میباشد که در ذرات ریز به علت افزایش سطح مخصوص و اکسایش سریع سطحی شناورسازی کاهش و برایابعاد درشت به علت ناتوانی حباب هوا در شناورسازی ذرات درشت آزاد هدرروی بالایی دارند. ذرات درشت مولیبدنیت تنها در صورتی که به صورت قفل شده با کالکوپیریت باشند چون هر دو خاصیت هیدروفوبی دارند به راحتی ارتفاع کف را پیموده و شناور میشوند

کلیدواژه ها

مولیبدنیت، بازیابی، صیقلی، مورفولوژی، قفلشدگی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.