بررسی تاثیر یک ممانعت کننده سنتزی بر خوردگی برنج در اسید کلریدریک
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: دومین همایش صنایع معدنی
- کد COI اختصاصی: MININDC02_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1635
نویسندگان
هیات علمی بخش متالورژی دانشگاه شهید باهنر کرمان
هیات علمی بخش متالورژی دانشگاه شهید باهنر کرمان
دانشجوی کارشناسی مهندسی متالورژی دانشگاه شهید باهنر کرمان
چکیده
رفتار الکتروشیمیایی برنج در محیط اسیدکلریدریک در حضور یک ممانعت کننده آلی به روشهای پلاریزاسیون تافلACامپدانس و کاهش وزن مورد مطالعه وبررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که این مما نعت کننده از نوع آ ندی بوده و افزایشغلظت ممانعت کننده باعث افزایش مقاومت پولاریزاسیون و کاهش ظرفیت خازنی ودر نتیجه کاهش دانسیته جریان خوردگی میشود. محلولهای الکترولیت بعد ازآزمایشات الکتروشیمیایی با دستگاه جذب اتمیAAS) آنالیزو ضریب زدایش روی محاسبه گردید.همچنین سطح نمونه ها بعد ازآزمایشات الکتروشیمیایی با میکروسکوپ الکترونیSEM) مطالعه وبه روش EDS) آنالیز شدند . نتایج آنالیز محلولی و سطح نیز نشان داد که در حضور ممانعت کننده حلالیت عناصرZn و Cu در آلیاژ کمتر شده که علت آن بوجود آمدن پوشش محافظ و منسجم توسط بازدارنده بر روی سطح فلز می باشدکلیدواژه ها
ضریب زدا یش ، خوردگی ، الکتروشیمیایی ، ظرفیتمقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.