رویکرد مبتنی بر یادگیری عمیق برای تشخیص حملات توزیع شده به کنترلر SDN
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: بیستمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات، کامپیوتر و مخابرات
- کد COI اختصاصی: ITCT20_093
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 382
نویسندگان
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد شبکههای کامپیوتری موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی اصفهان
عضو هیئت علمی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی اصفهان
چکیده
رشد سریع رویکرد محاسبات ابری در عصر حاضر، منجر به توسعه ی فناوریهایی مثل فناوری شبکه ینرم افزار محور شده است. شبکه ی نرم افزار محور یک فناوری مدیریت شبکه است که منجر به مدیریتپویا و بهبود عملکرد هر شبکه میگردد. با این حال، یکی از چالش های مهم، تهدیدهای امنیتی آن است،مخصوصا اینکه کنترلر SDN که یک کنترلر نرم افزاری است، به یک هدف جذاب برای حملات انکارسرویس توزیع شده ۲ تبدیل شده است. بسیاری از محققان رویکردهای مختلفی را برای تشخیص حملاتDDoS ارائه دادهاند. با این حال، این رویکردها نرخ مثبت کاذب و دقت کمی دارند و دلیل اصلی آن بهنظر استفاده از ویژگی های فاقد صلاحیت و مجموعه داده های غیر واقع گرایانه است. بنابراین، میتوان ازروش یادگیری عمیق برای تشخیص حملات DDoS در کنترلرهای SDN استفاده کرد. رویکردپیشنهادی شامل سه مرحله است، (۱) پیش پردازش داده ها، (۲) انتخاب ویژگیهای متقابل که هدف آنشناسایی ویژگیهای مهم برای تشخیص DDoS است و (۳) تشخیص با استفاده از مدل شبکه هایعصبی بازگشتی است. برای ارزیابی رویکرد پیشنهادی از طریق یک مجموعه داده معیار و استاندارد ازجمله نرخ مثبت کاذب و دقت تشخیص استفاده میشود. یافته ها نشان میدهد که رویکرد توصیه شده بهطور موثری حملات DDoS را با میانگین دقت ۱۸۶ / ۹۴ درصد تشخیص میدهد.کلیدواژه ها
یادگیری عمیق، شبکه عصبی بازگشتی، حملات توزیع شده، شبکه ی نرم افزار محورمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.