بررسی ویژگی و علت شناسی ارتکاب جرائم علیه امنیت در فضای سایبر
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس بین المللی حقوق و علوم قضایی
- کد COI اختصاصی: IJCONF15_093
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 241
نویسندگان
کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان
کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان
کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان
چکیده
فضای سایبر به مثابه ی پدیده ای شگفت انگیز که در مدتی کوتاه از پدید آمدنش انقلابی در زندگی بشربه پا کرده است، با تمام قابلیت ها و پیچیدگی هایی که با خود دارد، همانند سایر دستاوردهای بشری،آثار و پیامدهای نامطلوبی نیز به همراه داشته است. به این ترتیب که فناوری مذکور، زمینه ارتکاب اعمالمجرمانه ی بدیع و بسیار پیشرفته ای که پیش از این به هیچ وجه امکان پذیر نبوده را فراهم آورده است.و خود اکنون در دستان مجرمین و هنجارشکنانی قرار گرفته که از آن به عنوان یک فرصت جهت ارتکاباعمال مجرمانه استفاده می کنند. امروزه به یقین می توان گفت نه امکان حذف فناوری اطلاعات وارتباطات از صفحه زندگی انسان ها وجود دارد و نه منزه ساختن کامل آن از لوث وجود مجرمین امکانپذیر است. امروزه عرصه حقوقی در برخورد با موضوع جرائم سایبری روند کندی را در پیش داشته است.لذا آشنایی افراد با محیط فضای سایبر و همچنین خطرات و پیامدهای ناگوار این فضا شاید بتواند راهگشای مشکلات بسیاری برای افرادی باشد که به این فضا خواسته یا ناخواسته وارد می شوند. به اینترتیب جرم شناسان به این فضا وارد شده اند و با شناسایی علت ها، دلایل بزه و بزه دیدگی افرادی کهآگاهانه و نا آگاهانه قربانی می شوند را مورد بررسی قرار داده اند. در نوشتار حاضر به صورت توصیفی-تحلیلی، به ویژگی و علت شناسی ارتکاب جرائم علیه امنیت در فضای سایبر پرداخته شده استکلیدواژه ها
فضای سایبر،ارتکاب جرم،علت شناسی،جرایم علیه امنیت.مقالات مرتبط جدید
- تفاوت رویکرد اسلام و نظریه پردازان پست مدرن به مفهوم حقیقت دینی
- نظام انسان شناسی در اندیشه آیت الله مصباح یزدی (ره)
- تحلیل تطبیقی تصرف عدوانی و خلع ید در چارچوب آیین دادرسی ایران
- پژوهشی تدبری در کاربرد اسم جلاله«الله » در قرآن کریم با رویکردی درونقرآنی
- زیست مادرانگی در کشاکش نقشهای چندگانه: بازخوانی نقش مادر شاغل در پرتو آموزههای رضوی و روانشناسی معاصر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.