بررسی میزان مشارکت پی رادیه درطراحی سیستم پی مرکب شمع ـ رادیه

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: کنفرانس زلزله، سازه و روشهای محاسباتی
  • کد COI اختصاصی: CESCM01_113
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2598
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا صباغ کرمانی

دانشجوی کارشناسی ارشد خاک و پی

ناصر عرفاتی

استادیار دانشگاه تفرش

چکیده

یکی از راه حلهای معمول برای افزایش ظرفیت باربری و کاهش نشست استفاده از سیستم پی مرکب پی گسترده و گروه شمع شمع ـ رادیه است یک روش مناسب طراحی بایستی اثر توام گروه شمع و پی رادیه ناشی ازاندرکنش بین خاک شمع و رادیه را درنظر بگیرد و درنظر گرفتن گروه شمع به عنوان تنها عامل باربر غیراقتصادی می باشد دراین مقاله شمع رادیه های مختلف توسط نرم افزار حل عددی Plaxis 3D foundation بررسی شده اند هدف ازاین تحقیق درنظرگیری فرضیات رایج درتحلیل و طراحی شمع و پی رادیه به طور مجزا و مقایسه نتایج بدست آ»ده با شمع رادیه تحت عملکرد واقعی توسط نرم افزار می باشد. نتایج درقالب اینکه آیا درنظر گرفتن سیستم شمع ـ رادیه به صورت گروه شمع مستقل با فرضیات رایج درجهت اطمینان یا عدم اطمینان می باشد مورد بررسی قرارگرفته است.

کلیدواژه ها

پی رادیه، گروه شمع، طراحی، مشارکت، نشست

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.