بررسی مزایای ساختمان انرژی صفر
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی، نوآوری و تکنولوژی
- کد COI اختصاصی: EITCONF02_065
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 280
نویسندگان
کارشناسی ارشد معماری طبری بابل
چکیده
ساختمان انرژی صفر به معنای ساختمانی است که در طول سال تولید صفر کربن داشته و از منابع انرژی تجدید پذیر استفاده می کند. این ساختمان ها با استفاده از فناوری های پیشرفته و بهینه سازی مصرف انرژی، به مزایای زیادی برای محیط زیست و اقتصاد کمک می کنند. یکی از مزایای ساختمان انرژی صفر کاهش در مصرف انرژی است. با استفاده از فناوری های پیشرفته شامل سیستم های خنک کننده، گرمایش، نورپردازی و تهویه مطبوع، این ساختمان ها توانسته اند مصرف انرژی خود را به حداقل برسانند. دیگر مزیت این ساختمان ها کاهش در انتشار گاز های گلخانه ای است. با استفاده از منابع انرژی تجدید پذیر مانند خورشید، باد و زیست توده، می توان از تولید برق با استفاده از سوخت های فسیلی جلوگیری کرد و به کاهش گاز های گلخانه ای کمک کرد. علاوه بر این، ساختمان های انرژی صفر می توانند بهبود در کیفیت زندگی ساکنین داشته باشند. این ساختمان ها با بهینه سازی نورپردازی و تهویه مطبوع، فراهم کردن محیطی سالم و راحت برای ساکنین را تضمین می کنند. در نهایت، ساختمان های انرژی صفر می توانند در بهبود اقتصاد همکاری کنند. با توجه به اینکه مصرف انرژی در این ساختمان ها به حداقل رسیده است، هزینه های انرژی در طول زمان کاهش می یابد و این به دلیل کاهش هزینه های تولید، برای سازندگان و ساکنین توانسته است بهبود اقتصادی را به همراه داشته باشد.کلیدواژه ها
ساختمان انرژی صفر، ساختمان سبز، شهر سبزمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.