ارائه تکنیکی نوین برای پایش مسیر تردد تراک های معادن به منظور کاهش سایش لاستیک (مطالعه موردی: معدن شماره سه گل گهر سیرجان)
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی، نوآوری و تکنولوژی
- کد COI اختصاصی: EITCONF02_045
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 478
نویسندگان
هیات علمی دانشگاه ازاد اسلامی واحد جیرفت، جیرفت،ایران
کارشناس ارشد عمران، مدیرعامل شرکت مهندسی تژه، کرمان،ایران
کارشناس ارشد مهندسی عمران، مدیرعامل شرکت نگین گهر خاورمیانه،کرمان، ایران
مدیرآزمایشگاه فنی مکانیک خاک شرکت مهندسی تژه،کرمان،ایران
چکیده
یکی از مهم ترین و اساسی ترین ابزارهای حمل و نقل مواد در صنایع راه سازی و ساختمان سازی دامپتراک ها هستند. این دامپتراک ها معمولا برای انتقال و جابجایی مواد از لاستیک کمک میگیرند .خرابی و یا ایجاد ایراد در لاستیک دامپتراک ها، نه تنها میتواند به دامپتراک آسیب برساند، بلکه ممکن است تمام یفعالیت های عمرانی کارفرما را تا چندین روز به تعویق بی اندازد و باعث بوجود آمدن ضرر و زیان های سنگینی شود. در این پژوهش ضمن بررسی عوامل خرابی و سایش لاستیک های دامپتراک در معدن شماره سه گل گهر سیرجان، با استناد به استانداردهای معتبر مکانیک خاک، اقدام به پایش سطح تردد وسایل نقلیه مذکور شده و با ارایه معیار جدیدی در خصوص کیفیت مسیر تردد، روند سایش لاستیک های تراک ها کنترل و کاهش یافته است. نتایج تحقیق نشان داد با پایش و کنترل محدوه مصالح دانه ای مسیر تردد، میزان کارکرد دستگاه ها تا اولین خرابی ناشی از ترکیدن لاستیک ها حدود ۳,۱۸ درصد نسبت به سال ۱۴۰۰ و حدود ۲۲درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است. همچنین میزان ساعت کارکرد لاستیک تراکها تا اولین خرابی ناشی از پنچری حدود۶۷,۵۱ درصد نسبت به سال ۱۴۰۰ بهبود یافته است.کلیدواژه ها
دامپتراک، سایش لاستیک،معیارهای تردد، مکانیک خاکمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.