کاربرد شبیه سازی در تخصیص بهینه منابع

  • سال انتشار: 1384
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: IIEC04_197
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3571
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد اقدسی

دانشیار دانشگاه تربیت مدرس

مهران هنرمندیان

مرکز تحقیقات مجتمع فولاد مبارکه

جاوید آزمون

پژوهشگرهمکار دانشگاه تربیت مدرس

چکیده

در این مقاله چگونگی و نتایج بکارگیر ی شبیه ساز ی برای تعیین حوزه عمل یات و تخـص یص بهینـه جرثق یـ ل هـا در انبار هـا ی کلاف های اسید شوئی شده که درانتهای خطوط اسید شوئی مجتمع فولاد مبارکه قرار دارند، مـورد توجـه قرارگرقتـه اسـت . مدلسازی شب یه سـاز ی و ان یمیـ شن دو קֱ بعـد ی ورود کلافهـا از خـط شـماره 1 و خـط شـماره 2 اسـید شـوئ ی بـه انبارهـا ی اســید شــوئی و قــرار گــرفتن درآنجــا و ســپس خــروج آنهــا از انبــار بــه ســو ی نقــاط مــصر ف، بــا اســتفاده ازبرنامــه نرم افزاری Visual SLAM & AweSim انجام شد . دراین روش، چهار سناریوبرای شبیه سازی و مشاهده نتـایج تعر یـ ف شد، بطوریکه محدوده عمل یاتی جرثق یل ها ی 2 و 3 در هر یک از سنار یوها به شکل ی متفـاوت از یکـد یگر تعر یـ ف گردیـ د . نتـا یج حاصل از اجرای سناریوهای اول تا چهارم نشان داد که هرچه محدوده کار ی و شرح وظائف جرثقیل 3 افـزا یش یابـد، م یـ زان استفاده از جرثقیل های 2 و 3 به یکدیگر نزدیکتر می گردد . در سناریوی چهارم میزان استفاده از جرثقیل های 2 و 3 به ترتیب برابر %84 و %87 بدست آمد و سنار یوی چهارم به عنوان سنار یوی برتر انتخاب گرد ید . با توجه به مطالـب فـوق، عـلاوه بـر معلوم شدن محل توقف و عمل یات جرثقیل ها ، تعادل در م یزان استفاده از جرثق یل ها ن یز حاصـل گرد یـ د . نتـا یج بدسـت آمـده ازاین بررس ی، موجب ارائه پ یش نهاداتی جهت بکارگیری بهتر جرثقیل شماره 2 و 3 در عملیات حمل و نقل کلاف هـا و قطعـ ی شدن طرح چیدمان کلاف های اسید شوئی شده در انبارهاو اعمال آن در سیستم MIS مجتمع فولاد مبارکه گردیده است .

کلیدواژه ها

شبیه سازی، واقعه گسسته، تخصیص منایع، چیدمان، کلاف، حمل و نقل، برنامه ریزی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.