چالش ها و رویکردهای پیش رو معلمان در مواجه شدن با تعلیم و تربیت در دوره ابتدایی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین در علوم انسانی، علوم تربیتی، حقوق و مطالعات اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: HELSCONF03_066
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 95
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زینب کهنه رامیانی

دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی، واحد آزادشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، آزادشهر، ایران

معصومه کهنه رامیانی

دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی، واحد آزادشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، آزادشهر، ایران

سلطان پرویز

دانشجوی دکترای علوم تربیتی، واحد آزادشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، آزادشهر، ایران

چکیده

تعلیم و تربیت به عنوان تعیین کننده و رکن اساسی سعادت انسانها و منشاء تغییرات و تحولات و دگرگونیهای اجتماعی فرهنگی اقتصادی در بین جوامع مختلف است سپس بدون شک باید بدان توجه بیشتری شود. راهنمایی برای سیاستگذاری است که به نظر میرسد به دستاوردهای اساسی در یادگیری دانش آموزان میانجامد. درخواستهای جوامع از مدارس و معلمان، روز به روز پیچیده تر میشود. در حال حاضر، جامعه نسبت به انتظار دارد که مدارس و معلمان به گونهای اثربخش، با دانش آموزان برخورد کنند،همزیستی و به هم پیوستگی اجتماعی را تقویت کنند،موضوعات فرهنگ و جنسیت حساس باشند، موثر نسبت به دانش آموزان نابرخوردار و دانش آموزان دارای مسائل یادگیری یا رفتاری، به شکلی از فناوری های نو استفاده کنند. با توجه به ماهیت ناپایدار تدریس و پیچیدگی نقش معلم، یک تعریف قطعی و تمام عیار از این شایستگی ها، نه ممکن است و نه مطلوب. با این همه، ارائه فهرستی از این شایستگی ها، هم برای برنامه ریزی برنامه تربیت معلم و هم برای ایجاد معیارهایی به منظور استخدام، ارزشیابی و خودارزشیابی معلمان ضروری است.یکی از راهکارهای اصلی در این زمینه ایجاد این انگیزش است که معلم به عنوان نیروی انسانی نه در وزارت اموزش و پر ورش بلکه در جامعه مطرح است و معلم وظیفه دارد که جریان تربیت رسمی را هدایت کند برای رسیدن به اهداف تربیتی و ایجاد دوره های ضمن خدمت و آموزش روشهای تدریس جدی یکی از راهکارهای مناسبی است که به کمک آن معلمین می توانند روشهای جدید تدریس را بهتر آموخته و در کلاسها به کار بگیرند.

کلیدواژه ها

تعلیم و تربیت، عواطف انسانی، تغییرات تحولات، فناوری های نو

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.