تحلیل و بررسی اختلالات یادگیری در دانش آموزان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش ملی مهارت های نو در روانشناسی و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: NSPES01_063
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 102
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محبوبه محمد حسینی

کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی پیام نور بوشهر

چکیده

هیچ پدر و مادری دوست ندارد ببیند که فرزندش عذاب می کشد. شاید فکر کنید این اختلال چه تاثیری بر آینده او خواهد داشت یا چطور می تواند از پس مدرسه بربیاید؟ شاید نگران این باشید که به خاطر این مشکل به فرزندتان برچسب (کند ذهن) بزنند یا آنها را در مدارس استثنائی اسم نویسی کنند.این تفاوت ها بر نحوه دریافت و پردازش اطلاعات اثر می گذارد. به عبارت دیگر، کودکان و بزرگسالانی که از اختلال یادگیری رنج می برند به صورتی متفاوت از سایرین می بینند، می شنوند و درک می کنند. این مسئله باعث می شود در یادگیری اطلاعات و مهارت های جدید یا به کارگیری آنها با مشکل مواجه شوند. اما نکته مهم این است که کودکان دچار اختلالات یادگیری هم می توانند موفق باشند. شایع ترین اختلالات یادگیری عبارتند از اشکال در خواندن، نوشتن، ریاضی، استدلال، گوش دادن و صحبت کردن. آنچه که اهمیت دارد این است که بدانید اکثر کودکان دچار اختلال یادگیری به اندازه سایر کودکان باهوش هستند. فقط باید طوری آموزش ببینند که با شیوه یادگیری خاص آنها سازگار باشد. با کسب اطلاعات بیشتر در مورد ناتوانی های یادگیری، به طور کلی، و به ویژه مشکلات یادگیری فرزندتان، می توانید به موفقیت او در مدرسه و پس از آن کمک کنید

کلیدواژه ها

اختلالات یادگیری، خواندن ، نوشتن ، صحبت کردن ، آموزش ، کودکان ، مدرسه ، استدلال

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.