نقش پرستاری از راه دور در دوران پاندمی کووید ۱۹ : یک مطالعه مروری
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: پنجمین همایش فناوری اطلاعات و ارتقای سلامت با محوریت سلامت از دور
- کد COI اختصاصی: THPC05_215
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 170
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری داخلی جراحی، دانشکده پرستاری و مامایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران
دانشجوی کارشناس ارشد پرستاری داخلی جراحی، دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، سبزوار، ایران
چکیده
مقدمه: پرستاری از راه دور نوعی تکنولوژی نسبتا جدید، با استفاده از فناوری ارتباط از دور و با هدف افزایش مراقبت و کنترل بیماریها است که با توجه به تغییرات گستردهای که در مراقبتهای پرستاری به دنبال پاندمی کووید ۱۹ ایجاد شده است نقش آن برجسته بهنظر می رسد لذا این مطالعه مروری با هدف تعیین نقش پرستاری از راه دور در دوران پاندمی کووید ۱۹ صورت گرفته است.روش پژوهش: در مطالعه ی مروری حاضر مقالاتی که از سال های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲ در پایگاه های الکترونیکی SID ، PubMed ، Google Scholar و Science Direct با کلید واژه های پرستاری از راه دور، همه گیری و کووید ۱۹ انتشار یافته اند مورد بررسیقرار گرفته اند. بر اساس معیارهای ورود و خروج در مرحله اول عنوان و چکیده و در مرحله دوم کل مقاله مورد بررسی قرار گرفت، نهایتا۷ مقاله وارد مطالعه شدند.یافته ها: بر اساس یافته های مطالعه، تله نر سینگ در دوران کووید ۱۹ هم در ارائه مراقبت از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ و هم در سایربیماران کمک کننده بوده است. این تکنولوژی جهت "آموزش، مشاوره و پیگیری های منظم پیامدها در بیماران مبتلا به کووید ۱۹ ،""تداوم مراقبت در منزل" و "بهبود کیفیت زندگی" آنان سودمند بوده است. همچنین با "رضایتمندی و راحتی بیماران "همراه بودهاست. در سایر موارد نظیر "مراقبت از بیماران مبتلا به سرطان"، "مشاوره جهت کاهش خطرات سندرم متابولیک در افراد چاق" و نیز"کاهش بار مراقبتی مراقبین" و "کمک به آنان در ارزیابی موثر از بیماران در معرض زخم های فشاری" نقش موثری ایفا کرده است.نتیجه گیری: مطالعه مروری حاضر نشان داد در دوران پاندمی کووید ۱۹ ، تله نرسینگ نقش موثری در مراقبت از بیماران اعم ازمبتلایان به کووید ۱۹ و سایر بیماران دارد و این مداخله موثر جهت مدیریت بیماران توصیه می گردد.کلیدواژه ها
پرستاری از راه دور، کووید ۱۹ ، همه گیریمقالات مرتبط جدید
- حقوق شهروندی با رویکرد حق سلامت و ارتقا کیفیت زندگی ایثارگران
- Positive Discrimination for War Veterans in International Documents: A Comprehensive Analysis
- حقوق شهروندی ایثارگران: ارتقاء شاخصهای اجتماعی، ورزشی و فرهنگی
- نقش دانش معلمی در تربیت حقوق شهروندی و ارتقا آگاهی دانش آموزان
- تحلیل حقوق شهروندی ایثارگران با رویکرد حق سلامت و ارتقا کیفیت زندگی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.