شناسایی موانع درآمدزایی در مجموعه های ورزشی شهرستان بوکان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی علوم ورزشی، تربیت بدنی و مدیریت راهبردی در ورزش
- کد COI اختصاصی: SPORTIC07_027
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 215
نویسندگان
کارشناسی ارشد، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی ارومیه، مدیریت راهبردی رویدادهای ورزشی
کارشناسی ارشد، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی ارومیه، مدیریت راهبردی رویدادهای ورزشی
چکیده
هدف از این تحقیق شناسایی و اولویت بندی موانع درآمد زایی در مجموعه ورزشی های شهرستان بوکان بود که این تحقیق از نوع ترکیبی کمی-کیفی و از نظر ماهیت کاربردی بود. جامعه بخش کیفی شامل مدیران تربیت بدنی و ورزش شهر ستان بوکان بودند که ۱۲ نفر به روش نمونه گیری گلوله برفی متجانس تا رسیدن به اشباع نظری بعنوان نمونه انتخاب شدند و جامعه آماری بخش کمی شامل کارکنان و مدیران اماکن ورز شی شهر ستان بوکان که تعداد آنها ۱۵۰ نفر می با شد که به روش جدول مورگان تعداد ۱۱۰ نفر به روش تصادفی بعنوان نمونه انتخاب شدند. ابزار بخش کیفی مصاحبه نیمه ساختار یافته بود که اعتماد و اعتبار آن به روش گوبا و لینکلن (۲۰۰۰) که شامل چهار معیار اعتبار، انتقال پذیری، اطمینان پذیری و تایید پذیری میباشد صحت سنجی شد. ابزار بخش کمی پر سشنامه محقق ساخته مشتمل بر ۳۵ گویه بر اساس بخش کیفی می با شد که برای تعیین وزن و رتبه بندی روش ها مورد استفاده قرار گرفت. روایی سازه به روش معادلات ساختاری و پایایی با آلفای کرونباخ تعیین شد. جهت تبیین عوامل از تحل یل عاملی اکتشافی و تاییدی و جهت رتبه بندی عوا مل از آزمون فر یدمن و در بخش کیفی به شیوه کد گذاری سیستماتیک(کدباز، محوری و گزینشی) تحلیل ها انجام شد. یافته ها شنا داد که از منابع کتابخانه ای پیشینه تحقیق و نظرات خبرگان نهایتا ۶ عامل در قالب ۳۵ مولفه بعنوان موانع درامدزایی مجموعه های ورزشی تعیین شدند که با توجه به یافته های آزمون فریدمن به ترتیب موانع درآمد زایی در مجموعه ورز شی های شهر ستان بوکان شامل موانع مرتبط با عوامل سازمانی(رتبه یک)، عوامل بازاریابی (رتبه دوم)، عوامل مدیریتی (رتبه سوم)، قوانین و مقررات (رتبه چهارم) ، تجهیزات و امکانات (رتبه پنجم) و عوامل خدماتی (رتبه ششم) میباشند. نهایتا نتایج این پژوهش یک چهارچوبی برای موانع درامدزایی در مجموعه های ورزشی ارائه داده که با مهندسی معکوس ان می توان درامدزایی و سودآوری این اماکن را بهبود بخشید.کلیدواژه ها
درامدزایی، مجموعه های ورزشی، اماکن ورزشی، بوکان.مقالات مرتبط جدید
- طراحی و پیاده سازی مدل مفهومی بازاریابی حضور مجدد تماشاگران زن والیبال در ایران
- مروری بر عوامل موثر بر موفقیت فوتبال زنان در اروپا: یک تحلیل دوسطحی
- ارتباط بین جو عاطفی خانواده و میزان فعالیت بدنی در کودکان ۹ الی ۱۲ ساله
- نقش رسانه در ایجاد ظرفیت های انگیزشی ورزش بانوان
- ارتباط نحوه گذران اوقات فراغت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی شهر کرمانشاه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.