رابطه بین تعارضات زناشویی با عزت نفس دانش آموزان دختر مقطع متوسطه دوم شهر چمستان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی علوم تربیتی، روانشناسی، مشاوره، آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: HEPCONF03_113
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 237
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مشاوره، موسسه غیرانتفاعی علامه محدث نوری، نور، ایران.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، تنکابن، ایران.
چکیده
هدف از انجام پژوهش بررسی رابطه بین تعارضات زناشویی با عزت نفس دانش آموزان دختر مقطع متوسطه دوم شهر چمستان بوده و پژوهش حاضر بر حسب هدف از نوع کاربردی و براساس روش گردآوری داده ها توصیفی از نوع همبستگی می باشد. جامعه آماری این پژوهش را کلیه دانش آموزان دختر مقطع متوسطه دوم شهر چمستان به علاوه والدینشان، که در سال تحصیلی ۰۲-۱۴۰۱ مشغول به تحصیل می باشند را تشکیل داده که جمعیت دانش آموزان بالغ بر ۴۵۸ نفر می باشد که از آن میان طبق جدول کرجسی- مورگان ۱۵۰ نفر را به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند. داده ها از طریق پرسشنامه تعارضات زناشویی MCQ ثنایی (۱۳۷۵) و پرسشنامه عزت نفس روزنبرگ (۱۹۶۵) توسط پژوهشگر جمع آوری گردید. پایایی پرسشنامه ها با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ به ترتیب ۹۶/۰ و ۸۸/۰ به دست آمد. تجزیه و تحلیل داده ها در دو بخش توصیفی و استنباطی استفاده می شود. در بخش توصیفی جهت سنجش متغیرهای پژوهش از اندازه های گرایش به مرکز (میانگین) و اندازه های پراکنده از مرکز (انحراف استاندارد) و نمودار استفاده گردید و در بخش استنباطی نیز برای بررسی متغیرها از همبستگی پیرسون و پیش بینی آن ها از رگرسیون چندمتغیره استفاده شد. به منظور تجزیه تحلیل داده ها نیز از نرم افزار SPSS نسخه ۲۷ استفاده گردید. نتایج این پژوهش نشان داد که بین تعارضات زناشویی با عزت نفس دانش آموزان دختر مقطع متوسطه دوم شهر چمستان تاثیرات معنادار وجود دارد.کلیدواژه ها
تعارضات زناشویی، عزت نفس، دانش آموزان.مقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.