رابطه ادراک از محیط یادگیری کلاس و تاب آوری با انگیزش پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دوره دوم متوسطه شهرستان کامیاران
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفدهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی، مشاوره و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: ICPCEE17_333
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 226
نویسندگان
کارشناسی ارشد علوم تربیتی، برنامه ریزی آموزشی, دانشگاه پیام نور, واحد کرمانشاه
چکیده
هدف از پژوهش حاضر عبارت بود از بررسی رابطه ادراک از محیط یادگیری کلاس و تاب آوری با انگیزش پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دوره دوم متوسطه شهرستان کامیاران.جامعه آماری عبارت بود از تمامی دانش آموزان دختر و پسر دوره دوم متوسطه شهرستان کامیاران در سال تحصیلی .۹۵/۹۶ از جامعه مذکور نمونه ای به حجم ۲۵۰نفر به روش نمونه گیری خوشه ای تصادفی انتخاب و در هر یک از متغیرهای پژوهش مورد آزمون قرار گرفتند.نحوه آزمودن افراد استفاده از پرسشنامه بود که عبارت بود از (۱ ادراک از محیط یادگیری جنتری، گابل و ریزا (۲ تاب آوری کانر و دیویدسون (۳ انگیزش پیشرفت تحصیلی هرمنس. فرضیه های پژوهش با استفاده از روش تحلیل رگرسیون و ضریب همبستگی پیرسون مورد آزمون قرار گرفتند. نتایج تحلیل نشان داد: - ۱ بین ادراک از محیط یادگیری کلاس و انگیزش پیشرفت تحصیلی رابطه ی معناداری برقرار است.-۲ بین تاب آوری و انگیزش پیشرفت تحصیلی رابطه ی معناداری برقرار است.-۳ بین ادراک از محیط یادگیری کلاس و تاب آوری رابطه ی معناداری برقرار است. همچنین برای بررسی معناداری تفاوتها در بین دو جنس از لحاظ ادراک از محیط یادگیری، تاب آوری و انگیزش پیشرفت تحصیلی از آزمون t گروه های مستقل استفاده گردید و نتایج نشان داد بین آزمودنیهای دختر و پسر در متغیرهای انگیزش پیشرفت تحصیلی و ادراک از محیط یادگیری تفاوت معنادار وجود ندارد((P< ۰/۰۵کلیدواژه ها
ادراک از محیط یادگیری کلاس, انگیزش پیشرفت تحصیلی, تاب آوری.مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.