بررسی محدودیت های اجرای درس هنر درمدارس دوره ابتدایی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفدهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی، مشاوره و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: ICPCEE17_305
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 230
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی
دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی
دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی
چکیده
هنر پدیده ای است پیچیده و در عین حال معنوی ، که از ابتدا با بشر همزاد بوده است. بر اساس همین است که هنر به عنوان یکی از موضوعات قابل آموزش در تمامی نظام های آموزشی مطرح می باشد. سیری در تاریخ هنر نشان می دهد که رویکرد های متفاوتی در آموزش هنر مطرح بوده است. یکی از این رویکردها که بیانگر پرورش قابلیت های زیبایی شناختی دانش آموزان می باشد ، رویکرد تربیت هنری است. اما امروزه در مدارس و مراکز آموزشی کشورمان تربیت هنری به جد گرفته نمی شود و در برنامه های درسی، هنر از جایگاه مناسب و شایسته ای برخوردار نیست. گرچه هنر با تفریح و تنوع همراه است ولی نقش آن تنها به سرگرمی محدود نمی شود؛ بلکه پیامدهای آن چنان است که می تواند جنبه های آموزشی ، پرورشی و درمانی را شامل گردد.امروزه تاثیرات عمیق فردی و اجتماعی هنر در هر یک از شاخه ها مورد نظر می باشد. ازجمله معضلات کنونی برای درس هنر، محدود بودن زمان و عناوین ، نبود برنامه ریزی و تهیه کتابهای کاربردی ، تخصص نداشتن معلمان، بی مهری مسئولین ، معلمان و مدیران نسبت به این درس ، آگاه نبودن والدین به اثرات مستقیم و غیرمستقیم هنر در زندگی کودکانشان، عدم برخورداری از امکانات نمایشگاهی آثار هنری در مدارس ، عدم توجه مسئولان برای تشویق دبیران هنر به خاطر کم اهمیت جلوه نمودن این درس را می توان نام برد.کلیدواژه ها
درس هنر،دوره ابتدایی، محدویت ها،دانش آموزان، تخصص معلمان،تربیت هنری.مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.