بررسی دوره پیش از دبستان و دبستان به عنوان دوره اساسی در تحول بنیادین تعلیم و تربیت
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفدهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی، مشاوره و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: ICPCEE17_300
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 157
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه شیراز
چکیده
آموزش در دوران اولیه کودکی مورد توجه و علاقه طیف وسیعی از صاحب نظران تعلیم و تربیت، جامعه شناسان، روانشناسان، فلاسفه، فیزیولوژیست ها و سرانجام بسیاری از دست اندرکاران حرفه های گوناگون بوده است. در ایران نیز صاحب نظران متعددی به این موضوع پرداخته اند و یکی از اسناد بالادستی که در این رابطه ارائه شده است، سند تحول بنیادین می باشد که چشم اندازه ۲۰ ساله نسبت به آموزش و پرورش کودکان دارد. برای نیل به اهدافی همچون تربیت باور عمیق به اسلام و اندیشه ها و ارزش های والا و نهایت دستیابی به چشم اندازه و اهداف تعلیم و تربیت در افق ۱۴۰۴ طراحی شده است. هدف پژوهش حاضر آن است تا به بررسی میزان دستیابی اهداف این سند در سال های پایانی اجرایی آن بپردازد تا بتواند مشکلات آن را ریشه یابی و با ارائه پیشنهاداتی به بهبود عملکرد آن کمک کند. روش تحقیق پژوهش حاضر، شیوه کیفی با رویکرد پدیدار شناساسی است. برای جمع آوری داده ها از مصاحبه نیمه سازمان یافته استفاده شد که مجموعا۱۵ مصاحبه انجام شده است. جامعه آماری آن معلمان با سابقه آموزش و پرورش و اساتید دانشگاه می باشند.کلیدواژه ها
کودکان، سند تحول بنیادین، پیش دبستان، دبستان.مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.