بررسی بازخورد اساتید راهنما در تدوین پایان نامه کارشناسی ارشد
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفدهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی، مشاوره و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: ICPCEE17_186
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 299
نویسندگان
گروه آموزش پزشکی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، بندرعباس، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تربیتی گرایش آموزش و بهسازی منابع انسانیدانشگاه آزاد واحد بندرعباس
چکیده
نگارش پایان نامه یکی از مهم ترین زمینه های پژوهش در دوران دانشجویی است که انجام آن بر عهده دانشجو است و بازخورد بخش ضروری از نقش استاد راهنما میباشد.از اینرو این مطالعه با هدف بررسی بازخورد اساتید راهنما در تدوین پایان نامه های دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد بندرعباس انجام شد. روش تحقیق حاضر از نوع توصیفی پیمایشی است. جامعه آماری تحقیق حاضر شامل دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد تمام رشته ها در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس به تعداد ۳۰۰۰ بود که براساس جدول کرجسی و مورگان ۴۰۸ نفر از آنها از روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه محقق ساخته مشتمل بر ۳۷ سوال در خصوص نوع بازخورد، محتوای بازخورد، سازنده بودن و شیوه ارائه بازخورد طراحی شد. جهت تعیین روایی محتوا و صوری پرسشنامه از نظر اساتید و صاحبنظران استفاده شد. سوالات براساس طیف ۵ لیکرت در نظر گرفته شد. ضریب پایایی پرسشنامه با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ برای نوع بازخورد، محتوای بازخورد، سازنده بودن و شیوه ی ارائه ی بازخورد بترتیب ۰/۷۵، ۰/۷۶، ۰/۸۱ و ۰/۷۴ بودند.. نتایج نشان داد که میانگین کل بازخورد بین ۳/۰۰ تا ۴/۰۰ میباشد که نشان دهنده ی وضعیت متوسط رو به بالا بود. بر اساس یافته-های این مطالعه، کمترین و بیشترین میانگین به ترتیب به بعد محتوای بازخورد با میانگین ۲,۷۲ ، انواع بازخورد با میانگین ۳,۳۹، بعد سازنده بودن بازخورد با میانگین ۳,۵۸ و بیشترین میانگین مربوط به شیوه ارائه ی بازخورد با میانگین ۳,۶۹ بود.بر اساس نتایج این مطالعه، از نظر دانشجویان، اساتید برای نوع بازخورد، سازنده بودن و شیوه ی ارائه ی بازخورد، وضعیت متوسط رو به بالایی دارند اما برای محتوای بازخورد نتایج پایین تر از حد متوسط می باشد. بنابراین توصیه میشود که، با افزایش آگاه ی اساتید در مورد اهمیت محتوای بازخورد ، به ارتقای کیفیت پایان نامه ها کمک نمایند.کلیدواژه ها
بازخود، استاد راهنما ، محتوای بازخورد.مقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.