ایجاد انگیزه جهت مشارکت در تولید،اشتغال و بازار کار در اولیا و مربیان و مسئولین سازمان آموزش و پرورش استثنایی برای فارغ التحصیلان استثنایی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفدهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی، مشاوره و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: ICPCEE17_083
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 145
نویسندگان
دبیر مدارس استثنایی دانش آموزان با نیاز ویژه
چکیده
مدرسه های عادی و حتی استثنایی ما بیشترین تاکید را بر آموزش خواندن، ریاضی و علوم قرار می دهند و جنبه های مهم دیگر به فراموشی سپرده می شوند درحالی که امروزه تاکید زیادی بر آموزش دروس کارکردی و مهارت های زندگی در قرن بیست و یک به دانش آموزان وجود دارد. ایجاد اشتغال، یکی از دغدغه های اصلی برای افراد استثنایی است که هم برای خود افراد و هم خانواده ها و هم دولت ها، دارای اولویت است. هدق اصلی این مقاله بررسی ایجاد مدلی انگیزه جهت مشارکت در تولید اشتغال و بازار کار در اولیا و مربیان و مسولین سازمان آموزش و پرورش استثنایی می باشد.نتایج این تحقیق نشان می دهد که اشتغال و طرح شغلی برای کودکان استثنایی، به دلیل اینکه در وضعیت اقتصادی رکود وتورم بی سابقه تحریمی ای قرار داریم، هدفی بود که در این طرح مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این تحقیق در طیفی از ارائه ایده شغلی توسط خود افراد دارای ناتوانی ذهنی که با توجه به شرایط محیطی و نیز توانمندی های خودشان مطرح شده است تا نقش واسطه ای خانواده ها که می تواند سپرحمایتی و پشتیبانی از طرح های این افراد را به دوش بکشند و در نهایت حمایت دولت در قالب قانون گذاری و بسته های حمایتی، مطرح شد. در این راستا، دولت با حمایت از کسب و کارهایی که بیشتر کارآفرینانه هستند و توسط خود افراد مطرح می شوند زمینه های قانونی و حمایت های کارشناسانه، ادامه مسیر را برای خانواده ها و افراد استثنایی فراهم می کند.کلیدواژه ها
کودکان استثنایی، طرح کارآفرینی، خانواده، سازمان آموزش و پرورش استثنایی، دولت.مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.