بررسی تاثیر فضای آموزش مدارس بر پشرفت تحصیلی دانش آموزان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفدهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی، مشاوره و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: ICPCEE17_039
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 67
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد وفایی استادی

لیسانس علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان شهید رجایی تربت حیدریه

محمدیاسر احراری

لیسانس علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان شهید رجایی تربت حیدریه

سعید ارشدی استادی

لیسانس علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان شهید رجایی تربت حیدریه

الیاس ملاحسینی

لیسانس علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان شهید رجایی تربت حیدریه

چکیده

فضاهای آموزشی می تواند باعث رشد و یا بازدارندگی در امر یادگیری باشد و در در مقطع ابتدایی بیشترین تاثیر را دارد وعلاوه بر رشد ذهنی، علاقه ی دانش آموزان نسبت با یادگیری بیشتر خواهد بود. موقعیت آموزشی منظم همراه با محبت و احترام متقابل، نسبت به محیطهای خشک و تهی از عواطف، تاثیر بیشتری در یادگیری خواهد داشت. به هرحال، امکانات محیط آموزشی، اعم از نیروی انسانی و تجهیزات، وضع اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی خانواده، نگرش والدین و مربیان نسبت به تحصیل و آموزشگاه و هزاران عامل محیطی دیگر میتواند در کیفیت و کمیت یادگیری شاگردان موثر باشدمدرسه همواره کانون تحولات فرهنگی و اجتماعی جامعه بوده و همواره تاثیرات مهمی در فعالیت، حیاط و پویایی علمی جامعه دارد. در سالهای اخیر با توجه به رشد روز افزون و وسعت تغییرات در روش های آموزشی، سازگار نمودن بستر یادگیری با نیازهای دانش آموزان مورد توجه متخصصین قرار گرفته است. مطالعات نشان می دهد که طرح فضاهای آموزشی می تواند باعث رشد و یا بازدارندگی در امر یادگیری باشد. بنابراین عدم توجه به عناصر تشکیل دهنده ی فضای آموزشی مثل کلاس ها، راهرو ها، فضاهای باز، تجهیزات و ... می تواند اثرات منفی بروی دانش آموزان داشته باشد و بلعکس رعایت این ضوابط و استاندارد ها می تواند باعث ایجاد حس رضایت و تعلق پذیری دانش آموزان نسبت به فضاهای آموزشی شود.

کلیدواژه ها

فضای آموزشی ، یادگیری ، معلم ، دانش آموزان .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.