پیش بینی سلامت روان براساس مهارت های اجتماعی دانش آموزان دختر متوسطه دوم شهر آبادان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در روانشناسی، علوم اجتماعی، علوم تربیتی و آموزشی
- کد COI اختصاصی: ICPSE10_024
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 140
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی، معاون فنی هنرستان (آموزش و پرورش خوزستان، آبادان)
کارشناسی ارشد معماری، هنرآموز (آموزش و پرورش خوزستان، آبادان)
چکیده
داشتن ارتباط مناسب در سایه ی مهارت های اجتماعی در موفقیت افراد در زندگی، محل کار و اجتماع سازنده و موثر می باشد، در واقع توان برقراری ارتباط موثر میزان شایستگی فرد و سلامت روان او را تامین مینماید. هدف پژوهش حاضر بررسی رابطه پیش بینی سلامت روان براساس مهارت های اجتماعی دانش آموزان دختر متوسطه دوم شهر آبادان می باشد، که از بین کلیه دانش آموزان ۱۰۰ نفر را به صورت تصادفی ساده انتخاب کرده و در معرض آزمون قرار داده شدند. پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی و از نوع همبستگی و از نظر روش توصیفی پیمایشی است. که از پرسشنامه مهارت اجتماعی ماتسون و سلامت روان - Scl ۲۵ در آن استفاده شده است. پس از تجزیه و تحلیل نتایج فرضیه نشان داد که از نتایج تحلیل واریانس مشاهده شد مهارت های اجتماعی بطور معنادار قادر به پیش بینی سلامت روان بوده است. همچنین نتایج تحلیل آنوا نشان داد که بین متغیر مهارت اجتماعی دانش آموزان در سطوح مختلف سواد و همچنین بین متغیر سلامت روان دانش آموزان دختر متوسطه دوم شهر آبادان در سطوح مختلف سواد تفاوت معنادار وجود داشته است. یافته های این پژوهش نشان می دهد که آموزش مهارت های اجتماعی از طریق بهبود روابط بین فردی و آموزش مهارت های اجتماعی می تواند وضعیت روانی اجتماعی دانش آموزان را بهبود بخشد و سلامت روانی آنها را افزایش دهد.کلیدواژه ها
مهارت اجتماعی، سلامت عمومی، سلامت روان و دانش آموزان دخترمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.