قابلیت های آموزش الکترونیکی در زمینه ی آموزش دانش آموزان

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: مجله مطالعات روانشناسی و علوم تربیتی، دوره: 4، شماره: 26
  • کد COI اختصاصی: JR_JRPE-4-26_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 82
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جمیله امامی زاده

کارشناسی ارشد زبان انگلیسی شهرستان گناوه، ایران

چکیده

هدف از انجام این پژوهش بررسی قابلیت های آموزش الکترونیکی (مجازی) در زمینه ی آموزش دانش آموزان است. امروزه با توجه به رخدادهایی که در نحوه ی آموزش در دنیای کنونی به وجود آمده است توجه همه ی مسئولان و متولیان آموزشی به جایگاه و اهمیت آموزش الکترونیک و قابلیت های که در این راستا دارد را به خود جلب کرده است و به گونه ای که همراهی این بخش از آموزش الکترونیک با آموزش حضوری خود می تواند دنیایی جدید از آموزش و سبک یادگیری نوین تری را در پیش روی همه ی دانش آموزان و متولیان آموزشی قرار دهد. این مقاله با روش علمی_مروری (کتابخانه ای) انجام گرفته شده است و در تهیه ی آن از انواع مقالات، کتاب ها، مجلات و... معتبر استفاده شده است. یافته های این مقاله حاکی از آن است که آموزش الکترونیک با وجود مشکلات تربیتی و گاهی اوقات فرهنگی که گاه به علت عدم آگاهی و مراقبت اولیاء از فرزندان خود به همراه دارد اما میتواند در صورت استفاده صحیح و همراهی آن با آموزش حضوری ترکیبی از آموزش سنتی و نوین را به همراه آورد که تلفیق این دو نوع از آموزش می تواند نتایج بسیار مفید در آموزش و یادگیری دانش آموزان به همراه آورد که در صورت فراهم شدن امکانات لازم برای این امر و هدف می توان از آن در امر آموزش استفاده و بهره برد. نتیجه ی کلی که از این مقاله گرفته شده است حاکی از آن است که آموزش الکترونیکی برای دانش آموزان امکانات زیادی را فراهم میکند که باعث میشود یادگیری بهتر و با سرعت بیشتری پیش رود ماندگاری صورت گیرد همچنین باعث میشود که در زمان کوتاه مطالب بیشتری را یاد بگیرند و این امر برای دانش آموزان شاغل نیز بهتر است که میتوانند در کنار کار به تحصیل بپردازند و به اهداف خود دست یابند.

کلیدواژه ها

آموزش، فضای مجازی، اینترنت، آموزش حضوری، دانش آموزان.

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.