بررسی تاثیر انگیزه متمایز بودن، تاثیرات اجتماعی و اعتماد بر تمایل به پذیرش بانکداری اینترنتی در بانک گردشگری تهران

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: نشریه پژوهش های نوین در مدیریت کارآفرینی و توسعه کسب و کار، دوره: 2، شماره: 2
  • کد COI اختصاصی: JR_NEMBD-2-2_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 220
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیمین صفوی

گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان

علیرضا پیران

گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان

سید فخرالدین طاهرزاده موسویان

رئیس مرکز پژوهش های صنعتی و معدنی تجهیز صنعت نگین پاسارگاد

چکیده

در عصر نوین بانکداری عوامل متعددی وجود دارند که بر روند تجهیز و ماندگاری منابع پولی بانک ها تاثیر می گذارند. شناسایی این عوامل و تعیین میزان تاثیر و نوع ارتباط آن ها با موفقیت بانک ها در تجهیز منابع پولی و جذب مشتریان مقوله ای مهم می باشد. امروزه شرایط و موقعیت بانک ها از این حیث با یکدیگر یکسان نیست و ممکن است عوامل تاثیرگذار بر تجهیز منابع پولی حتی برای هر یک از شعب یک بانک واحد متفاوت باشد. با افزایش استفاده از اینترنت ، بانکداری اینترنتی یک فرصت جدید برای جذب مشتریان بالقوه می باشد. .از این رو، هدف اصلی این پژوهش، تاثیر انگیزه متمایز بودن، تاثیرات اجتماعی و اعتماد بر تمایل به پذیرش بانکداری اینترنتی در بانک گردشگری تهران می باشد. این پژوهش، از نظر هدف کاربردی، از نظر روش از نوع توصیفی -تحلیلی به شیوه پیمایشی با رویکرد علی است. جامعه آماری شامل مشتریان بانک گردشگری شهر تهران می باشد. برای تعیین حجم نمونه که ۲۹۶ نفر است از فرمول کوکران استفاده شده و روش نمونه گیری تصادفی ساده می باشد. ابزار جمع آوری داده ها، پرسشنامه های استاندارد بومی شده است که پایایی آنها با آلفای کرونباخ (۹۱۰/۰) و مقدار روش دو نیمه کردن آزمون (اسپیلت هالف) (۹۶۶/۰) مورد تایید قرار گرفت.در تحلیل داده ها، در تحلیل های توصیفی از نرم افزار SPSS ۲۱ و در تحلیل های استنباطی و آزمون فرضیه های پژوهش از معادلات ساختاری و نرم افزار آموس، استفاده شد.

کلیدواژه ها

بانکداری اینترنتی، انگیزه متمایز بودن، اعتماد، تلاش و عملکرد مورد انتظار، تاثیر اجتماعی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.