بررسی جایگاه سلامت روان در نظام آموزش و پرورش و تاثیر آن بر کاهش استرس دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP09_2526
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 472
نویسندگان
کارشناسی، شیمی کاربردی، دانشگاه آزاد اسلامی
کارشناسی، پرستاری بیهوشی، دانشگاه علوم پزشکی همدان
کارشناسی ارشد، فلسفه تعلیم و تربیت، دانشگاه پیام نور
چکیده
سلامت روانی دانش آموزان در نظام آموزشی به طرز چشمگیری در پیشرفت تحصیلی آنها، تاثیرگذار می باشد. دانش آموزی که سلامت روان داشته باشد، از بسیاری از آسیب های اجتماعی همچون استرس در امان خواهد بود. لذا پژوهش حاضر با هدف »بررسی جایگاه سلامت روان در نظام آموزشوپرورش و تاثیر آن بر کاهش استرس دانش آموزان« صورت پذیرفته است . چراکه با افزایش سلامت روان در مدارس، زمینه ارتقاء فرهنگ ، اقتصاد، خانواده و جامعه ، در آینده برای کشور فراهم خواهد شد. روش پژوهش حاضر از نوع کیفی بوده و شیوه گردآوری دادهها مبتنی بر شیوه کتابخانه ای یا اسنادی می باشد. نحوه تحلیل دادهها نیز مبتنی بر روش توصیفی - تحلیلی است . یافته های پژوهش حاکی از آن است که از مهم ترین راهها و روشها که جز موضوعات و زیر شاخه های اصلی اهمیت سلامت روان در دانش آموزان، کنترل استرس و اضطراب است . لذا در نظام آموزشی باید مهارتهای زندگی چون تصمیم گیری ، تفکرنقادانه ، خودآگاهی ، مدیریت رابطه ، همدلی ، مهارتهای ارتباطی ، مدیریت احساسات و حل مسئله به دانش آموزان، آموزش داده شوند تا از همان دوران ابتدایی تا پایان تحصیلات متوسطه ، توانایی لازم را جهت کنترل استرس خود داشته باشند.کلیدواژه ها
آموزش و پرورش، سلامت روان، کنترل استرس، بهداشت ، دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- تحلیل نقش پیش فعالی دانش آموزان در نظام آموزش و پرورش
- چالش های معیشتی معلمان و تاثیر آن بر اجرای سند تحول بنیادین
- چالش های معیشتی معلمان و تاثیر آن بر اجرای سند تحول بنیادین
- راهکارهای پیشگیری و کاهش رفتارهای پرخاشگرانه در محیط های آموزشی
- بررسی اختلالات خلقی در دانش آموزان متوسطه و راهکارهای آن (بررسی موردی: شهرستان زرند)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.