بررسی مشکلات و راهکارهای درمان اختلال خواندن دانش آموزهای ابتدایی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP09_2522
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 114
نویسندگان
کارشناسی ارشد شیمی ،دبیررابط استثنایی دبستان پسرانه سعادت ناحیه یک بندرعباس
چکیده
اختلال خواندن به عنوان اختلال مادر از آن یاد شده است و نارساخوانی را به هر گونه ناتوانی در خواندن که پایین تر از حد مورد انتظار بر حسب سن ، آموزش و هوش کودک است اطلاق می کننداین دانش آموزان در خواندن خطاهایی مانند حذف ها، افزایش ها، جانشین سازی ها، تکرارها، حذف یا اضافه کردن حروف، خطاهای وارونه سازی ، خواندن کند و لغت به لغت و فقدان درک مطلب این دانش آموزان دچار اختلال جدی در زبان شنیداری بوده اند به گونه ای که نمی توانند ارتباط بین شکل شفاهی و مکتوب کلمه برقرار نمایند. خواندن یک مهارت ذاتی نیست بلکه مهارتی است که باید یاد گرفته شود. کلماتی که خوانده می شود تا خواننده آن را استنباط و تفسیر نکند دارای هیچ معنایی نیستند. باتوجه به این که مسله ی اختلال خواندن در حیطه ی آموزشی موضوع مهمی در فرایند یادگیری است وسبب اختلال در این فرایند می شود لزا در این مقاله به آن پرداخته شده اس در زمان خواندن چشم دارای دو حرکت است : الف : توقف : کلمات از طریق چشم به مغز منتقل میشود.ب: پرش: چشم روی کلمات حرکت می کند.اما در حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد کودکان، به این فرآیند اساسی آسیب رسیده است و اغلب به زحمت و کوشش مادام العمر در مهارت خواندن منتهی می شود. این افراد دارای ناتوانی یادگیری هستند که اختلال خواندن نامیده میشود.کلیدواژه ها
اختلال ، دانش آموزان ، ابتدایی ،خواندن ،والدین ،آموزگارمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.