بررسی جایگاه و تاثیرات شیوه های برخورد و رفتار معلمان در تقویت رشد اجتماعی دانش آموزان(راهکارهایی در جهت تقویت رشد اجتماعی در دانش آموزان)
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP09_2515
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 117
نویسندگان
لیسانس علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدائی
لیسانس علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدائی
دانشجوی کارشناسی رشته آموزش ابتدایی
چکیده
اصلی که همواره باید مورد توجه معلمان و مربیان قرار گیرد این است که با پیشرفت تمدن و فرهنگ ، مسئولیت اجتماعی افرادافزایش می یابد. اگر چنانچه در گذشته ، انزوا و گوشه نشینی یا اکتفا به یک ارتباط محدود و کم وسعت ، برای افراد ممکن بود امروز دیگر امکان ندارد و هر لحظه نیاز هست که فرد دامنه ارتباط خود را با همنوعانش گسترش دهد، این نیز جز از طریق پذیرش مسئولیت به اندازه توانایی ، ممکن نخواهد بود. و مدرسه بهترین مرکزی است که صلاحیت تربیت اجتماعی صحیح کودکان را دارد رفتار اجتماعی مناسب فقط از راه یادگیری آموخته می شود و با تمرین و تکرار عادت می شود در این روند بیشتر از همه به کوشش و خواست خود فرد بستگی دارد . اما عواملی چون خانواده ، معلم ، دوستان تاثیر دارند . بنابراین برای تحقق توسعه اجتماعی دانش آموزان باید به نقش اساسی معلم به عنوان رکن اصلی در حوزه تعلیم وتربیت بیش از پیش توجه شود. . نظام آموزش می تواند با جذب اساتید ومعلمان لایق وبا کفایت به امر آموزش ، نیروی انسانی با کفایت که از رشد اجتماعی بالایی برخوردارند، بپردازد وسبب شکوفائی استعدادها وارتقاء کیفیت نیروی انسانی شود. با توجه به اهمیت موضوع توسعه رشد اجتماعی دانش آموزان که آینده سازان کشور هستندما در این مقاله در پی آن هستیم که به بررسی تعاریف ، ضرورت و دیدگاه های متعدد رشد اجتماعی ، عوامل رشد اجتماعی ، اهداف اجتماعی آموزش و پرورش ونقش معلم در توسعه رشد اجتماعی و شیوه های دستیابی به توسعه رشد اجتماعی بپردازیم .کلیدواژه ها
اجتماع، دانش اموز، رشد، معلممقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.