بررسی عوامل جذب دانش آموزان مقطع ابتدایی به نماز جماعت دبستان غزالی شهرهیدج سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP09_2502
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 131
نویسندگان
کارشناسی علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی
کارشناسی علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی
چکیده
جذب دانش آموزان ابتدایی به نماز جماعت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است . نماز جماعت به عنوان یکی از فرایض اسلامی ، نه تنهابه دلیل ارتباط با خداوند، بلکه به دلیل اهمیت اجتماعی و فرهنگی آن نیز بسیار مهم است . برخی از اهمیت های جذب دانش آموزان به نماز جماعت عبارتند از: آموزش ارزشهای دینی : نماز جماعت به عنوان یک فریضه دینی ، به دانش آموزان کمک می کند تا ارزشهای دینی و مذهبی را به خود آموزش دهند و در زندگی روزمرهشان به کار بگیرند .تقویت روابط اجتماعی : نماز جماعت می تواند به عنوان یک فرصت برای تقویت روابط اجتماعی و ایجاد اتحاد و همبستگی در جامعه دانش آموزی استفاده شود .تقویت معنویت و خشنودی : انجام نماز جماعت به دانش آموزان کمک می کند تا از نظر معنوی و روحی قوی تر شوند و حس خشنودی و آرامش را در زندگی خود تجربه کنند. ارتقای سطح فرهنگ دینی : جذب دانش آموزان به نماز جماعت می تواند به عنوان یکی از روشهای ارتقای سطح فرهنگ دینی و شناخت بهتر از اسلام و فرهنگ اجتماعی آن در جامعه کمک کند. آموزش انضباط: انجام نماز جماعت به دانش آموزان کمک می کند تا در زندگی خود انضباط و قدرت اراده را تقویت کنند و این خصوصیت ها به اوانی به آنها کمک می کند که در زندگی بهتر و موفق تر باشند. بنابراین ، جذب دانش آموزان به نماز جماعت به عنوان یکی از راههای انتقال ارزشهای دینی و اجتماعی به نسل جوان، بسیار مهم است و می تواند به عنوان یکی از اهداف مهم آموزشی در سیستم آموزش و پرورش در نظر گرفته شود.کلیدواژه ها
عوامل جذب ، نماز جماعت ، دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.