چگونه توانستم دانش آموزان دبیرستان ابوریحان را به شرکت موثر و مفید در برنامه ها و مراسم های ملی و مذهبی علاقه مند نمایم ؟
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP09_2405
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 329
نویسندگان
فوق لیسانس الهیات ، اداره آموزش و پرورش ناحیه ۲ شهرستان ساری، معاون پرورشی دبیرستان هیات امنایی دخترانه ابوریحان
چکیده
فعالیت های پرورشی یکی از دو رکن اصلی در نظام مقدس آموزش و پرورش میباشد. در سنین کودکی و نوجوانی اگر اهتمام لازم در امر تربیت و پرورش شخصیت بچه ها صورت نگیرد موجبات بروز ناهنجاریهای رفتاری و اخلاقی بسیاری را در آنها فراهم می سازد که جبران آن در آینده بسی سخت و گاها امکان ناپذیر خواهد بود مدرسه مهمترین و موثرترین کانون جهت پرورش دانش آموزان بعد از خانواده است که در طول سال تحصیلی آنها در مدرسه با مسائل مختلف علمی، فرهنگی، هنری، معرفتی ، اعتقادی و ... آشنا می شوند. در میان تمامی فعالیتهایی که در مدارس اجرا میگردد ، برگزاری مراسمهای ملی و مذهبی نقش به سزایی در پرورش ابعاد تربیتی و اعتقادی دانش آموزان خواهد داشت برگزاری مراسم های ملی در مدرسه سبب بهبود حس میهن پرستی و عشق به وطن و برگزاری مراسمهای مذهبی سبب تربیت دینی و اخلاقی دانش آموزان میگردد در چند سال گذشته تا به اکنون مشاهده میشود که به تدریج از میزان رغبت دانش آموزان جهت شرکت موثر و مفید در اجرای برنامه های ملی و مذهبی در مدارس کاسته گردیده است به طوریکه همواره برای عدم حضور در مراسم صبحگاه و سایر مراسم های مناسبت های مختلف گاها بهانه هایی غیر معقول ارائه میدهند تا آن ساعات برگزاری مراسم را در دبیرستان حضور نیابند. پس از گردآوری اطلاعات و تجزیه و تحلیل آنها ، راه حلهایی همچون برنامه ریزی دقیق مناسبتها ، معرفی کامل مناسبت ها در مراسم صبحگاهی به دانش آموزان ، دادن مسئولیت برگزاری مراسمها به خود دانش آموزان، برگزاری نمایشگاهها ، درست کردن نشریه دیواری و تشویق مناسب دانش آموزان در نظر گرفته شد پس از اجرای راه حلها، مشاهده گردید تعداد چشمگیری از دانش آموزان به شرکت در مناسبتهای ملی و مذهبی دبیرستان علاقمند شده و حتی برای قبول مسئولیت اجرای مناسبتها با یکدیگر رقابت می نمودند.کلیدواژه ها
دانش آموزان ، شرکت موثر ، برنامههای مذهبی ، برنامه های ملی .مقالات مرتبط جدید
- روایت پژوهی دانشجو معلمان در زمینه فعالیت های فرهنگی مدارس
- آموزش با/بدون هوش مصنوعی
- نقش آموزش الکترونیک در بهبود کیفیت برنامه ریزی درسی و ارتقاء تعلیم و تربیت اسلامی در دوره ابتدایی: چالش ها، فرصت ها و راهکارهای نوین
- طلاق والدین و بحران تحصیلی نقش جامعه در افت تحصیلی دانش آموزان شهر پارس آباد
- تاثیر شبکهی های اجتماعی بومی و بین المللی بر جامعه پذیری دیجیتال نوجوانان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.