بررسی دیدگاه روانشناختی اجتماعی در مورد مداخله آموزشی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
  • کد COI اختصاصی: CFTP09_2329
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 160
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مسلم کلانتری پناه

کارشناسی حقوق قضایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان

چکیده

دلایل زیادی می تواند وجود داشته باشد که چرا بچه ها در مدرسه خوب عمل می کنند یا نمی کنند. بدیهی است که یادگیری می تواند به دلیل عدم دسترسی کودک به منابع مختلف مختل شود، اما حتی زمانی که ابتکاراتی برای رسیدگی به چنین مشکلاتی آغاز می شود، آنها می توانند از هدف مورد نظر خود برای افزایش عملکرد دانش آموزان کوتاهی کنند. از طریق تجربیاتی مانند این ، جامعه آموزشی ماهیت پیچیده عملکرد دانش آموزان را به وضوح نشان داده است . در پاسخ به این پیچیدگ ی است که ما پژوهش خود را ارائه می دهیم . در آن، رویکرد پژوهشی کلی خود را در مورد عملکرد ضعیف تحصیلی به طور کلی و شکاف پیشرفت به طور خاص مورد بحث قرار می دهیم . ما مداخلات روانشناختی را مرور می کنیم که وقتی به طور سیستماتیک اعمال می شوند، عملکرد ضعیف را کاهش می دهند و شکاف پیشرفت را با بهبود عملکرد در بین دانش آموزان هدف کاهش می دهند. در ارائه خود ما همچنین برخی مفاهیم را برای سیاست اجتماعی ارائه می دهیم که از رویکرد و یافته های تحقیق ما به دست می آید. رویکرد پژوهشی ما در دل این مفهوم است که تولید مداخلات آموزشی موثر را می توان با تمرکز بر تجربه ذهن ی دانش آموزان از محیط مدرسه ، محیط روانشناختی آنها و با نگریستن به کلاس به عنوان یک سیستم تنش پویا که در آن نیروهای متعدد وجود دارد، کمک کرد. و تعامل داشته باشند. با افزایش تاثیر عوامل تسهیل کننده عملکرد یا کاهش تاثیر عواملی که مانع آن می شوند، مداخلات می توانند محیط روانشناختی دانش آموزان را به گونه ای تغییر دهند که به آنها اجازه می دهد مهارت های واقعی خود را نشان دهند و مهارت های جدیدی کسب کنند . یافته های ما با نشان دادن اینکه مداخلات به موقع با هدف قرار دادن فرآیندهای روانشناختی مهم می توانند تاثیراتی بر عملکرد داشته باشند که به طور نامتناسبی بزرگ به نظر می رسند، از این مفهوم حمایت می کنند .

کلیدواژه ها

روانشناختی اجتماعی ، مداخله آموزشی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.