درس پژوهی : بخش ساختارگوش زیست شناسی پایه یازدهم -متوسطه دوم
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP09_2177
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 496
نویسندگان
دکتری علوم تربیتی گرایش مدیریت آموزشی ، عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان فارس
کارشناسی آموزش زیست شناسی
کارشناسی آموزش زیست شناسی ، دانشجو معلم
کارشناسی آموزش زیست شناسی ، دانشجو معلم
کارشناسی آموزش دینی و عرب ی ، آموزگار
چکیده
پژوهش حاضر به صورت کیفی از نوع درس پژوهی با عنوان ساختار گوش و در مدرسه حضرت رقیه (س) اجرا شدهاست . این درس پژوهی به صورت گروهی و با مشارکت ۳ نفر از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان و یک آموزگار پایه ابتدایی که تجربیات خود را در اختیار ما قرار می داد و استاد راهنما جناب دکتر صالحی که کار را مورد بررسی قرار دادند، با موضوع مذکور به اجرا درآمد. از آن جا که مساله ی ساختار گوش و تولید پیام شنوایی از موضوعات مهم و جزو اهداف آموزشی درس زیست شناسی می باشد، لذا چالش های پیش روی گروه در این حوزه این بود که ما چگونه می توانیم در تدریس به صورت موثر عمل کرده و اهمیت درس را به صورتی شایسته به دانش آموزان بفهمانیم . پس از اجرای طرح درس اولیه و بازبینی آن، نهایتا طرح درس تدریس با اعضای گروه به مشاهده و نقد و تحلیل گذاشته شد و در تدریس مجدد نیز اصلاحاتی صورت گرفت که نتایج ذیل از این اجرا حاصل گردید؛ استفاده از روش نوین و فعال تدریس از جمله استفاده از محتوای پاورپوینت ، تصاویر رنگی و مطالب گویا، کلیپ های آموزشی ، مولاژ و کار گروهی به طرز قابل توجهی باعث بالا بردن توجه دانش آموزان به تدریس و یادگیری آنها می شود .کلیدواژه ها
درس پژوهی ، ساختارگوش ، زیست شناسیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.