بررسی اکسیداسیون ارتوکروزول به روشUV/H2O2/ Fe(II)وUV/H2O2/ Fe(III)
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: سومین همایش مدیریت پساب و پسماند در صنایع نفت و انرژی
- کد COI اختصاصی: PASAB03_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1327
نویسندگان
دانشگاه صنعتی امیرکبیر واحد ماهشهر
دانشگاه صنعتی امیرکبیر واحد ماهشهر
چکیده
فرایندهای اکسیداسیون پیشرفته مانندFe(II), UV/H2O2/ Fe(III) /, UV/H2O2, UV/H2O2 در این مطالعه مروری، مورد بررسی قرار گرفتند. فرایندهای اکسیداسیون پیشرفته (AOP) با کاربرد سیستم های فوق ارتوکروزولبرای تجزیه (Orto-Cresol) در مقیاس آزمایشگاهی بررسی میگردند. و مقایسهای از این روشهای مختلف صورت میگیرد. تاثیر pH مختلف، میزان مواد، حد بهینه اکسندهها در کاهش آلودگی بررسی میگردد. با توجه به مطالعات حاضر به نظر میرسد UV/H2O2/ Fe(III) ارتوکروزول را به سرعت حذف میکند. .بدیهی است که مهمترین دستاورد آن مربوط به تعیین نقش متغیرهای موثر نظیر غلظتهای اولیه پراکسید هیدروژن، غلظت بهینه یون سولفات آهن دو و وسه، دامنه عملکردی بهینه از لحاظPH ، غلظتهای اولیه ارتوکروزول میباشد. در این کار این نتیجه قابل استنباط میباشد که روش اکسیداسیون روشی با کارایی بالا در جهت حذف ارتوکروزول میباشد که روش فتوفنتون UV/H2O2/ Fe(III) سرعت بیشتری به نسبت UV/H2O2/ Fe(II) دارد و در محیط اسیدی به دلیل و جود یون فرو و فریک بیشترین حذف صورت میگیرد.فرایند UV/H2O2 /Fe(III) حداکثر کارایی را دارا میباشد که در زمان 15 دقیقه 2/99 ارتوکروزول با غلظت اولیه 100میلیگرم در لیتر را حذف مینماید و و فرایندهای UV/H2O2 /Fe(II) و UV/H2O2 به ترتیب در اولویت بعدی قرار میگیرند بدین ترتیب UV/H2O2 /Fe(II) در زمان 15 دقیقه 6/98 درصد حذف و UV/H2O2 در زمان 20 دقیقه 6/79 ارتوکروزول با غلظت اولیه 100 میلیگرم در لیتر را حذف میکند.کلیدواژه ها
اکسیداسیون پیشرفته،ارتوکروزول، یون فرو و فریک، تابش ماورابنفشمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.