بررسی کاربرد ماکروفیت ها و جلبک های آبزی به عنوان غذا در آبزی پروری
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: نخستین همایش ملی جهاد اقتصادی در عرصه کشاورزی و منابع طبیعی
- کد COI اختصاصی: ERANR01_277
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 4000
نویسندگان
دانشکده منابع طبیعی دانشگاه گیلان
دانشکده منابع طبیعی دانشگاه گیلان
انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری
چکیده
این مطالعه یک مرور کلی و جهانی را بر روی استفاده از ماکروفیت ها و جلبک ها برای تغذیه ماهی در مزارع پرورشی با اشاره فعلی و بالقوه به استفاده از آنها در مزارع پرورشی در مقیاس کوچک دارد. این تحقیق تحت 4 بخش اصلی از ماکروفیت های آبزی تحقق یافته است: جلبک ها، ماکروفیت های معلق، ماکروفیت های مستغرق و ماکروفیت های emergent ماکروفیت های معلق تحت عناوین zolla ، Duckweeds و Hyacinths آب بصورت جداگانه توصیف و مورد بحث قرار می گیرند و ماکروفیت های باقیمانده با هم گروه بندی شده و تحوت عنووان دیگور ماکروفیوت هوای معلوق بررسی می شوند. این بررسی جنبه های در رابطه با تولید و یا تکنیک های کشت و استفاده از ماکروفیت ها بعنوان منبوع غذایی در مزارع پرورش ماهی را پوشش می دهد. کارایی و راندمان تغذیه از طریق ارائه داده هوای رشود، ضوریب تبودیل غذایی و قابلیت هضم مواد غذایی در گونه های مود نظور مواهی موورد ارزیوابی قورار گرفوت. نتوایج آزمایشوات میودانی و آزمایشگاهی و استفاده از ماکروفیت ها در مزارع پرورشی از طریق گونه های ماهی پرورشی ارائه شده اسوت. ایون بررسوی اطلاعاتی را درباره ی روش های مختلف فرآوری بکار گرفته شده )مانند کمپوست و تخمیر( و نتایج حاصول از داده هوای بدست آمده از گونه های متفاوت در سراسر جهان با توجه خاص به آسیا را فراهم می کند. درنهایت اطلاعاتی را در موورد ترکیب شیمیایی و نهایی رایج ترین ماکروفیت های حاضر، طبقه بندی آنها و پراکنش جغرافیایی و شرایط محیطی موورد نیاز آنها را به ما می دهد.کلیدواژه ها
آبزی پروری، جلبک، ماکروفیتمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.