بررسی ریاضی الگوی جریان و توزیع سرعت در راه ماهی نوع استخر سرریز با استفاده از مدل Flow-3D
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: نخستین همایش ملی جهاد اقتصادی در عرصه کشاورزی و منابع طبیعی
- کد COI اختصاصی: ERANR01_275
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1194
نویسندگان
کارشناس ارشد سازه های آبی
رئیس بخش سازه های آبی مجتمع عالی آموزش و پژوهش صنعت آب و برق خوزستان
چکیده
رودخانه ها و سازه های هیدرولیکی آن، زیستگاه اصلی آبزیان است که ماهی ها مهمترین آنها هستند. رودخانه ها، در تولید مثل ماهیان به عنوان مسیر مهاجرت آنها به سوی مناطق تخم ریزی نقشی حیاتی ایفا می کنند. ترابری، آلودگی آب و مهمتراز همه سدها، باعث تقلیل این مناطق می شود. راه ماهی یک سازه هیدرولیکی است که به ماهی های در حال مهاجرت کمک می کند تا بر موانع و انسدادهایی که راه آنها را برای حرکت به بالادست سد و تخمریزی می بندد، غلبه کنند. از نظر هیدرولیکی راه ماهی ها سازه های مستهلک کننده انرژی هستند که از یک کانال روباز شیبدار با سرریزهایی به فواصل معین تشکیل می شوند. از طرفی توسعه کامپیوترهای باسرعت بالا، راه را برای انجام فعالیت در زمینه دینامیک سیالات محاسباتی هموار کرده است. در این مقاله از مدل Flow-0D که نرم افزاری چند جانبه و سازگار با شرایط پیچیده جریان در مدل سازی به صورت دو بعدی و سه بعدی است، به منظور شبیه سازی الگوی جریان و توزیع سرعت در راه ماهی نوع استخر سرریز که دارای 0 استخر است، استفاده شد تا بتوان ناحیه های آرام و آشفته جریان روی راه ماهی را بررسی کرد.کلیدواژه ها
آبزیان، الگوی جریان، راه ماهی، سازه هیدرولیکی، مدل Flow-3Dمقالات مرتبط جدید
- رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)
- نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
- تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
- بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
- تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.