سند تحول و راهبردهای اجرایی سازی سند: بررسی فرصت های پویایی دانش آموزان در مدارس
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP09_1613
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 182
نویسندگان
کارشناسی ارشد، حقو ق
کارشناسی، علوم تربیتی گرایش تکنولوژی آموزشی، دانشگاه تربیت معلم
کارشناسی ارشد، مدیریت آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی
چکیده
سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تلاش دارد تا در جانب ۶ ساحت آموزشی و تربیتی و پرورشی ، بتواند ضمن ارتقای نظام تعلیم و تربیت دانش آموزان را برای نقش پذیری در آینده آماده نماید. یکی از این راهکارها پویایی و شادبسازی دانش آموزان در مدارس است . به گونه ای که دانش آموزان بتوانند ضمن شادی و نشاط در مدارس، به صورت فعالانه در جریان یادگیری مشارکت نمایند. پویایی دانش آموزان در مدارس از آن جهت حائز اهمیت است که پیوند مستقیمی با پویایی و نشاط در جامعه دارد. از این رو پژوهش حاضر با هدف »سند تحول و راهبردهای اجرایی سازی سند: بررسی فرصت های پویایی دانش آموزان در مدارس« نگارش شده است . روش پژوهش حاضر مبتنی بر روش کیفی بوده است که دادهها و مقالات مرتبط با سند تحول بنیادین و پویایی در مدارس مورد بررسی قرار گرفته است و با رویکرد تحلیلی بررسی شده است . بر اساس یافته های پژوهش یافته های پژوهش حاکی از آن است که استفاده از ظرفیت انجمن اولیا و مربیان، مربیان پرورشی و تربیت بدنی با همکاری و حمایت خانوادههای دانش آموزان و کادر اجرایی مدرسه می تواند در پویایی و شادبسازی مدرسه موثر و مفید باشد. همچنین شادب سازی محیط مدرسه و استفاده از شیوههای نوین تدریس نیز می تواند در پویایی دانش آموزان در مدرسه موثر باشد.کلیدواژه ها
تحول، تعلیم و تربیت ، مدارس، دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.