CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

اقدام پژوهی : چگونه توانستم با نو آوری های آموزشی و روش های نوین ، انگیزه دانش آموزانم را دریادگیری درس ریاضی افزایش دهم ؟

عنوان مقاله: اقدام پژوهی : چگونه توانستم با نو آوری های آموزشی و روش های نوین ، انگیزه دانش آموزانم را دریادگیری درس ریاضی افزایش دهم ؟
شناسه ملی مقاله: CFTP09_1515
منتشر شده در پنجمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

سمیه نجاری - کارشناسی ارشد، علوم تربیتی، دانشگاه ملایراداره آموزش و پرورش ناحیه ۱ اراک آموزشگاه فدک

خلاصه مقاله:
نوآوری های آموزشی بر یادگیری مادام العمر و توسعه مهارت تاکید دارند . آنها یادگیری مستمر را فراتر از کلاس های درس سنتی ترویج می کنند و دانش آموزان را تشویق می کنند تا به یادگیرندگان خود راهبر تبدیل شوند .این نوآوری ها با ادغام برنامه های کاربردی دنیای واقعی و تجربیات مرتبط ، دانش آموزان را با مهارت های مورد نیاز برای نیروی کار آینده، مانند تفکر انتقادی ، حل مسئله ، سواد دیجیتال و سازگاری ، مجهز می کنند. آنها ابزارها، منابع و راهبردهای آموزشی جدیدی را در اختیار مربیان قرار می دهند تا اثربخشی تدریس خود را افزایش دهند.این نوآوری ها مشارکت و انگیزه دانش آموزان را افزایش می دهند، نتایج یادگیری را بهبود می بخ شند ود ستر سی به آموزش با کیفیت را افزایش می دهند و معلمان را از طریق تو سعه حرفه ای توانمند می کنند.لذا اینجانب این پژوهش را با هدف افزایش انگیزه در یادگیری ریاضی دانش آموزان کلاس دوم دبستان فدک با استفاده از روش های نوین و نوآوری های آموزشی با فراوانی ۳۲ نفر دانش آموز دختر انجام داده ام . روش جمع آوری اطلاعات ؛ مشاهده ، مصاحبه ، پرس شنامه ، نظر سنجی و تحقیق ومطالعه بوده است .با جمع آوری اطلاعات و تجزیه و تحلیل داده ها در شواهد یک مشخص شد که دانش آموزان به دلیل کمبود زمان آموزش، بالابودن حجم مطالب کتاب ، عدم یادگیری مفاهیم پایه و ...انگیزه کافی برای یادگیری درس ریاضی راندارند .به کار گیری روش تدریس معکوس ( کلاس معکوس) ، ترسیم نقشه ی مفهومی ، تهیه ی درسنامه ، فیلم های آموزشی ،طراحی دفترچه راهنما ، برگه دان مفاهیم ریا ضی و انتخاب هم یار ریا ضی ، به عنوان راهکارهای پی شنهادی انتخاب و اجرا شد . باتوجه به جمع آوری اطلاعات ( شواهد دو ) و تجزیه و تحلیل داده ها راه حل های انتخابی بر ایجاد افزایش انگیزه ، درک عمیق مفاهیم ریاضی و در نهایت بر یادگیری موثر تر دانش آموزان تاثیر گذاشت .با این اقدام پژوهی توانستم وضعیت موجودی که در اوایل سال تحصیلی در کلاس ریاضی با آن مواجه بودم را به وضعیت مطلوب برسانم و میانگین نمرات دانش آموزان را از خوب به خیلی خوب ارتقا دهم .

کلمات کلیدی:
نو آوری ، روش های نوین ، انگیزه ، یادگیری

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1760328/