بررسی جایگاه و نقش برمکیان در نظام سیاسی و اداری خلافت عباسیان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP09_1216
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1238
نویسندگان
آموزش وپرورش بندر کیاشهر
چکیده
برمکیان یکی از خاندان های اصیل و خدمتگزار با نفوذ ایرانی بودند که در دستگاه خلافت عب اسیان به قدرت فراوان رسیدند و شکوه و جلال خاص ی به خلافت عب اسیان بخشیدند. اجداد و نیاکان برمکیان برهمنان معبد نوبهار بلخ بودند. از نام آورترین افراد این خاندان خالد (پسر برمک )، یحیی پسر (خالد برمکی ) و فرزندانش »فضل « و »جعفر«هستند که در دوره ی هادی وهارون الرشید قدرت زیادی کسب کردند و به بالاترین مقام در دستگاه خلافت عب اسی راه یافتند. دوران خلافت با عظمت هارون ، تا حدود زیادی مرهون تلاش های این خاندان شریف ایرانی است . اما پس از چندی دوره ی زوال و سقوط آنها فرا رسید. با همه ی قدرت و نفوذ مورد غضب هارون الرشید قرار گرفتند و در اوج اقتدار سقوط کردند. عوامل گوناگونی زمینه ی سقوط این خاندان را فراهم آورد. چگونگی ورود این خاندان و به قدرت رسیدن و تاثیر گذاری آنها در خلافت بع اسی و اقداماتی که در این زمینه صورت گرفت و پی آمدهای ناشی از آن در نظام سیاسی و اداری خلافت عباسی از جمله مواردی است که سعی شده استدر این پایان نامه به آن اشاره شده و مورد تجزیه و تحلیل قرار گیردکلیدواژه ها
برمکیان، خلافت عباسی، هارون الرشید، خالد، فضل، جعفرمقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه بین روابط انسانی استاد با خودکارامدی و بهزیستی تحصیلی دانشجویان دانشگاه کار الوند در یک سال اخیر
- بررسی اهمیت بکارگیری تکنولوژی در آموزش دوره ابتدایی
- روانشناسی شخصیت و به کارگیری نتایج آزمون های شخصیت شناسی در حوزه ی تعلیم و تربیت
- ارزیابی تاثیر الگوریتم های هوشمند بر بهبود خدمات مشاوره ای در مدارس
- پیشگیری از گرایش به خشونت باتوجه به نقش دین و دین داری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.