CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

شناسایی دانش آموزانی که در خواندن و نوشتن دچار مشکل هستند ، علت یابی و ارائه راه کار های مناسب به کمک بازی های آموزشی - حرکتی ، جهت رفع مشکل و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان که در پایه های چهارم و پنجم انجام شده است .

عنوان مقاله: شناسایی دانش آموزانی که در خواندن و نوشتن دچار مشکل هستند ، علت یابی و ارائه راه کار های مناسب به کمک بازی های آموزشی - حرکتی ، جهت رفع مشکل و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان که در پایه های چهارم و پنجم انجام شده است .
شناسه ملی مقاله: CFTP09_0747
منتشر شده در پنجمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

اکرم محمودی نودژ - کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاداسلامی واحدمیناب
مهری محمودی نودژ - کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاداسلامی واحدمیناب
مریم محمودی نودژ - کارشناسی الهیات دانشگاه پیام نورواحدبندرعباس
رضا غلامی - کارشناسی ارشد دانشگاه آزاداسلامی واحدرودان
رقیه خاوری - کارشناسی ارشد دانشگاه آزاداسلامی واحدبندرعباس
معصومه خاوری - کارشناسی ارشد دانشگاه آزاداسلامی واحدرودان

خلاصه مقاله:
بر اساس تحقیقات انجام شده می توان به وضوح بیان کرد که اغلب دانش آموزانی که دچار مشکلات خوانداری و نوشتاری هستند با افت تحصیلی و تاثیر منفی روی دروس دیگرشان رو به رو هستند . در این مقاله سعی شده است با همکاری اولیا دانش آموزان جهت پیشبرد امر یاددهی - یادگیری دانش آموزان به صورت کار تیمی مشکل را بررسی نموده و تا جایی که امکان دارد جهت بر طرف نمودن مشکل ، راه کار هایی را پیشنهاد و اجرا نمائیم . برای یافتن راه کار های مناسب ابتدا از طریق مشاهده رفتار دانش آموزان در محیط مدرسه و سپس با انجام مصاحبه ای که از اولیا دانش آموزان داشتیم علت را جویا شدیم و متوجه شده ایم که این دانش آموزان هنگامی که از مدرسه به خانه بر میگردند ، اغلب مشغول بازی هستند. در نتیجه تصمیم گرفتیم از بازی های آموزشی ، حرکتی برای انجام برخی از فعالیت هایی که میتواند به شکل نوشتاری و خوانداری دانش آموزان کمک کند ، استفاده کنیم . هدف این مقاله بررسی جایگاه بازی و یادگیری از طریق بازی آموزشی ، حرکتی برای داش آموزان است .پژوهشگران کوشیده اند تا با ذکر اهمیت و فواید بازی برای یادگیری دانش آموزان و مراحل بازی آموزشی و حرکتی ، تصویر روشنی از بازی بدهند.سابقه استفاده از بازی هاای آموزش حرکتی در فرآیند یاددهی - یادگیری ، احتمالا قدمتی به اندازه ی تاریخ تاسیس مراکز آموزشی دارد.از آن جایی که یکی از روش های یادگیری فعال استفاده از بازی است ، یادگیری بدون اینکه یادگیرندگان را درگیر یک بازی تمام عیار کرد ، تعدادی از خصوصیات بازی را مورد استفاده قرار می دهیم . استفاده از روش های متنوع بازی را به منظور ایجاد انگیزه در یاد گیرندگان و جلب مشارکت آن ها در فرآیند آموزش ند نظر قرار گرفته است .

کلمات کلیدی:
بازی ، بازی آموزشی ، حرکتی ، اهمیت بازی ، فواید بازی ، مراحل بازی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1759567/