اقدام پژوهی: چگونه توانستم با روش های خلاقانه، سازش را دربین دانش آموزان پایه پنجم بهبود ببخشم؟
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP09_0260
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 152
نویسندگان
کارشناس ارشد، برنامه ریزی درسی ،دانشگاه آزاد ساری اداره آموزش و پرورش شهرستان قائم شهر ،دبستان نظام الملک
چکیده
بدون شک یکی از شرایط لازم برای کسب موفقیت در زمینه های مختلف زندگی از جمله تحصیلی داشتن روان سالم است از مشکلاتی که مستقیما بر رفتار و عملکرد دانش آموزان تاثیر می گذارد مشکلات رفتاری می باشد . عدم یا کم بودن سازش جزء مشکلات رفتاری است که موجب نگرانی اولیا ء ، مربیان و مسئولان شده است و گسترش آن بر زندگی اجتماعی فرد تاثیر فراوان خواهد داشت و آرامش و احساس ایمنی افرادرا از بین خواهد برد از آنجایی که داشتن چنین مشکلی به عوامل مختلفی بستگی دارد که در این پژوهش با مواردی از جمله حمایت یا قوانین سرسخت والدین ، بازی های رایانه ای ، دوره مجازی و شرایط سنی و..... روبه رو بودم لذا در این پژوهش از والدین دانش آموزان و همکاران فرهنگی در جهت اصلاح رفتار نادرست دانش آموزانم کمک گرفتم برای حل این مشکل ازتمام توان خود استفاده نمودم و برای حل آن سعی کردم با روش های خلاقانه مانند آموزش مشارکتی و.... مهارت های ارتباطی و اجتماعی را دربین آن ها افزایش دهم و عوامل مخل آن را کاهش دهم پژو هش حاضر در سال تحصیلی ۱۴۰۱؛۱۴۰۲ در مدرسه نظام الملک شهرستان قائم شهر انجام داده شده است. هدف از انجام این پژوهش بهبود بخشیدن به سازش در بین دانش آموزان پایه پنجم با استفاده از روش های خلاقانه می باشد. با بهره گیری از ابزار هایی چون مشاهده ، مصاحبه در پی یافتن ایجاد سازش در بین دانش آموزانم بودم. و با تجزیه و تحلیل و ارزیابی نتایج حاصل از راهکار های پیشنهادی ، عوامل موثر را شناسایی کردم وبا راهکارهایی خلاقانه چون تشویق ومسئولیت دادن وانجام فعالیت های متنوع و جذاب نسبت به افزایش سازش آن ها قدمی بردارم.آنگاه بعد از اجرای راه حل نهایی و طی چند ماه مشکلات رفتاری آن ها برطرف شدو نتیجه ی این تلاش ها با بروز رفتارهاییهنجارگونه احترام به دیگران و احترام به نظر دیگران و کنترل خشم رضایت بخش بود.کلیدواژه ها
روش های خلاقانه، مهارت ارتباطی، سازش ، آموزش مشارکتیمقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.