درس پژوهی : تدریس درس علوم از گذشته تا آینده
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP09_0114
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 132
نویسندگان
کارشناس آموزش ابتدایی،دبیر رسمی آموزش و پرورش
دانشجو دکترای مهندسی محیط زیست، دبیر رسمی آموزش و پرورش
کارشناس ارشد حسابداری،دبیر رسمی آموزش و پرورش
چکیده
درس پژوهی به مثابه روش نوین پژوهش در عمل و هسته های کوچک تحول در آموزش، به گسترش پژوهش و تولید دانش حرفه ای در مدرسه کمک می کند. ما در این درس پژوهی بعد از چند جلسه حضور در کلاس درس و مشاهده مستقیم دانش آموزان و سطح معلومات درسی آنان و مشورت با همکارانمان به این نتیجه رسیدیم که سطح معلومات دانش آموزان در کتاب درسی علوم تجربی ، سطح نسبتا قابل قبولی است و برای پیشرفت سطح دانش آموزان در این زمینه ، بر آن شدیم که درکتاب علوممو ضوع نگهداری مواد غذایی در گذ شته و امروز را انتخاب کنیم که هدف از این درس شناخت بی شتر روش نگهداری مواد غذایی در گذشته و تغییر این روش ها در زمان حال است و هدف نهایی ما، برطرف شدن ضعف احتمالی دانش آموزان در این مبحث بود. لازم به ذکراین نکته است که فراگیری علوم تجربی به کودکان کمک می کند تا روش های شناخت دنیای اطراف خود را بهبود بخشند برای این منظور آنها باید مفاهیمی ک سب کنند که به آنها کمک کند تا تجارب خود را با یکدیگر مرتبط سازند و همچنین آنها باید روش های کسب اطلاعات،سازماندهی ،کاربرد و آزمایش کردن را بیاموزند این فعالیت ها توانایی آنها را در درک دنیای اطراف تقویت می کند و دانش آموزان با کسب اطلاعاتی در مورد شیوه نگهداری مواد غذایی می توانند به گونه ایی موثر تر عمل کنند.کلیدواژه ها
درس پژوهی ،علوم تجربی ،پیشرفت ،ضعفمقالات مرتبط جدید
- تطبیق ویژگی های شخصیتی مدیران مدارس موفق با سیره تربیتی پیامبر (ص) و اهل بیت (ع)
- منزلت و کرامت زن از منظر آیت الله خامنه ای
- شناسایی ، پیشگیری و کاهش آسیب های فضای مجازی بین نوجوانان و جوانان
- نقش مدارس الگو در بهبود خودکارآمدی و ارتقای هوش هیجانی دانش آموزان
- ساختار مدیریت تحول آفرین در مدارس الگو (مدیریت و مدرسه الگو)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.