تحلیل پایداری شیب و بهینه کردن ایمنی معدن لاپ کمر خطیر کوه با استفاده از نرم افزار SLIDE

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی توسعه فناوری مهندسی مواد، معدن و زمین شناسی
  • کد COI اختصاصی: EMGBC07_075
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 103
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرهاد الیاسی

دانشجوی دکترای معدن گرایش استخراج دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر. قائمشهر. ابران

محمد تقوایی

استادیار گروه زمین شناسی و معدن دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر قائمشهر ایران

چکیده

معدن واریزه کوهی لاپ کمر خطیر کوه در۸۰ کیلومتری جنوب مرکز استان مازندران در منطقه سوادکوه و در درهخطیرکوه با میزان استخراج سالیانه ۱۵۰۰۰۰ تن مشغول فعالیت می باشد و با تاسیسات فراوری که در اختیار دارد اقدامبه تولید انوا شن و ماسه می نماید. در این مقاله مبانی انتخاب روش تحلیل پایداری و پایدارسازی شیب هاء مطالعات پایهو اطلاعات مورد نیاز ارائه شده آند. تحلیل پایداری شیب ها به روش های تجربی، عددی و تعادل حدی، روشهای پایدارسازیدیواره های معادن و رفتارنگاری پله ها نیز از دیگر موارد اشاره شده در این مقاله است. در زمان استخراج در این معدنباید به لحاظ استخراج بهینه و ایمن طرح پلکانی اجرا گردد. لذا در این تحقیق سعی بر این شده است که در گام اول بهبررسی وضعیت ضرایب ایمنی فعلی معدن پرداخته و در گام بعدی به پله های استخراجی با زاویه مناسب و بهینه دستپیدا کرد. با توجه به نتایج به دست آمده برای معدن لاپ کمر خطیر کوه شیب پله ها ۴۰ درجه ارتفاع قائم پله ها ۱۱متره ارتفاع مورب پله ها ۱۲متره عرض پله های کاری ۸ متر و عرض پله های ایمنی ۵ متر با شرایط ایمن در نظر گرفتهشده است.

کلیدواژه ها

روش تحلیل پایداری، روش تجربی، روش عددی، روش تعادل حدی، نرم افزار اسلاید

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.