بررسی اختلاط در میکسر دو فازی مدار استخراج حلالی به روش دینامیک سیالات محاسباتی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی توسعه فناوری مهندسی مواد، معدن و زمین شناسی
  • کد COI اختصاصی: EMGBC07_070
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 104
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه خورشا

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معدن. فرآوری مواد معدنی. مجتمع آموزش عالی زرند. دانشگاه شهید باهنر کرمان

محمود اسکندری نسب

دانشیار. بخش مهندسی معدن. مجتمع آموزش عالی زرند. دانشگاه شهید باهنر کرمان

چکیده

طراحی و بهره برداری از سیستم های اختلاط با استفاده از مخازن همزن دار به دلیل چالش در دستیابی به اطلاعاتدقیق در مورد آشفتگی ناشی از پروانه. کاری دشوار است. شبیه سازی دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) بهترین روشبرای مطالعه هیدرودینامیک جریان است. همچنین، رویکرد CFD منجر به درک بهتر ساختار جریان و میزان اختلاط درمخازن همزن دار می شود. در مطالعه حاضر از مدل های CFD برای شبیه سازی جریان در میکسر مدار استخراج حلالیمجتمع مس میدوک استفاده شد. هدف از این بررسی. توصیف میدان جریان تولید شده در مخزن پس از تشدید فرایندبود. که افزایش شدت فرآیند، جریان درون مخزن را تغییر می دهد. و همچنین خصوصیات سیال (مانند دماه فشار وسرعت) تغییر خواهند کرد. جریان با استفاده از مدل دو فازی Mixture شبیه سازی شد که در آن، مدل k-ε استاندارد ورویکرد قاب مرجع چندگانه (MRF) برای مدلسازی اغتشاش و از مش لغزان (SM) برای چرخش پروانه و شبیه سازیدقیق تر استفاده شد. الگوهای جریان در ۷ سرعت. ۳۵ تا ۳۰۰ دور بر دقیقه مورد مقایسه قرار گرفتند. نتایج نشان داد کهدر سرعت های ۳۵ دور بر دقیقه و ۵۷.۶ دور بر دقیقه روند تقریبا مشابهی را طی می کنند. سرعت ۷۲ دور بر دقیقه روندبهتری نسبت به سرعت های قبل طی می کند در سرعت های ۱۱۰ تا ۳۰۰ علی رغم افزایش سرعت. خطوط کانتورکاهش داشته اند و در نهایت نتیجه گیری شد که از طریق آنالیز (CFD) می توان اطلاعات دقیقی برای انتخاب بهترینسرعت اختلاط به دست آورد.

کلیدواژه ها

میکسر، دینامیک سیالات محاسباتی، مخزن همزن دار، شبیه سازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.