بهینه سازی و استانداردسازی پارامترهای عملیاتی حداکننده های مغناطیسی تر کار خانه فاز دو سنگ آهن سراب بیجار

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی توسعه فناوری مهندسی مواد، معدن و زمین شناسی
  • کد COI اختصاصی: EMGBC07_060
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 122
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شیرکو شرفی

کارشناس ارشد تولید کارخانه فرآوری سنگ آهن سراب بیجار

علی خیراللهی

رئیس هیئت مدیره هلدینگ کیمیا

رضا گلی حسن آبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین

کامران مصطفایی

استادبار گروه مهندسی معدن دانشگاه کردستان

صبا شریفیان

سرپرست عملیات مجتمع سنگ آهن سراب بیجار

چکیده

اساس کار جداکننده های مغناطیسی بر مبنای تفاوت در خواص مغناطیسی مواد معدنی است. با وجود اینکه اساس کارجداکننده های مغناطیسی استوانه ای تر نسبتا ساده است. اما اغلب به دلیل عدم آگاهی ایراتورهاء این تجهیز به درستیراهبری نمی شود. در این تحقیق. اهمیت و تاثیر پارامترهای عملیاتی بر عملکرد جداکننده های مغناطیسی تر و همچنین،دستورالعمل های راهبری در رابطه با نحوه تنظیم و کنترل این پارامترها برای دستیابی به کارایی مطلوب جداکننده هایمغناطیسی استوانه ای تر خط تولید کارخانه فاز دو سنگ آهن سراب ارائه شده است. نتایج پایش ها و آزمایشات در بازرسیفرآیند نشان داد عدم توجه به زاویه آهنرباء فاصله نامناسب استوانه از حوضجه عدم کارایی دوش های شستشو و یکنواختنبودن توزیع خوراک باعث افزایش عیار آهن در باطله شده بود. جدا نشدن کنسانتره مغناطیسی از استوانه جداکننده هایمغناطیسی به دلیل عملکرد نامناسب آب شستشو و تیغه تمیز کننده باعث افزایش حدود ۴/۵۵ درصد مواد مغناطیسی درباطله شده بود. همچنین توجه نکردن به درصد جامد در جداکننده مغناطیسی آبگیر باعث کاهش ۰/۶۳ عیار کنسانترهمحصول جداکننده مغناطیسی آبگیر شده بود. تحقیقات نشان داد که با تنظیم موقعیت زاویه آهنربا مقدار عیار کنسانترهنهایی ۰/۳۸ درصد افزایش و عیار باطله ۴/۶۴ درصد کاهش یافت. همجنین با افزایش سرعت گردش استوانه از ۱۵ دور بردقیقه تا ۳۵ دور بر دقیقه در جداکننده مغناطیسی رافر» کلینر و ریکلینر مشخص گردید که عیار آهن محصول ریکلینر۰/۹۵ درصد افزایش و میانگین عیار باطله جداکننده های رافره کلینر و ریکلینر نیز ۵/۷۵ درصد افزایش یافته است.

کلیدواژه ها

جداکننده مغناطیسی، رافر، کلینر، ریکلینر، عیار آهن، باطله، سنگ آهن سراب بیجار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.