استفاد از فن آوری های نوین در ساخت کود پاش کود مایع ازت مخصوص کشت ذرت
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: نخستین همایش ملی جهاد اقتصادی در عرصه کشاورزی و منابع طبیعی
- کد COI اختصاصی: ERANR01_029
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 842
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اقلید
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اقلید
چکیده
پخ غیر اصولی کودهای شیمیایی )محلول درآب( در سطح مزرعه اثرات مخرب دارد و نگرانی های اجتماعی و زیست محیطی و اقتصادی را افزای میدهد. بسیاری از کودهای شیمیایی بدون آنکه جذب گیاه شوند وارد آب های سطحی و زیرزمینی می گردند و سبب مسمومیت و آلودگی محیط زیست می شوند. نیترات هایی که از درون خاک شسته می شوند عمدتا به آب های زیرزمینی منتهی می گردد. منابعی که آب آشامیدنی متجاوز از 80 % شهروندان را تامین می کند. سطوح بالای نیتروژن در دریاچه ها، حیات بسیاری از آبزیان را به خطر می اندازد. محدود کردن کوددهی به نقاطی از مزرعه که که نیاز به کود دارند می تواند به طور قابل ملاحظه ای باع صرفه جویی در میزان کود مصرفی شود. بدین منظور با استفاده از شفت انکودر، مدار الکتریکی، شیر برقی و یک سم پاش تراکتور سوار، کود پاشی تهیه شد که پاش کود به صورت گیاه به گیاه انجام گرفت. بدین صورت که با دانستن موقعیت تراکتور در سطح مزرعه توسط انکودر، پخ کود ازت مایع در کشت ذرت دقیقاً در کنار گیاه قرار گرفت و دیگر در فواصل بین گیاهان کود پاشی صورت نگرفت. داده های بدست50/7 درصدی را در مصرف کود در این روش نسبت به روش سنتی نشان می دهد. این آمده کاه 0 روش رهیافتی در جهت بهینه کردن مقدار مصرف کودشیمیایی و نتیجه آن کاه هزینه کشاورز و اضافه بر آن موجب افزای محصول در واحد سطح، حفظ ساختمان خاک و افزای حاصلخیزی آن می باشد.کلیدواژه ها
توزیع یکنواخت کود، شفت انکودر، کشاورزی دقیق، نیتروژنمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهبردهای ترویج انرژی های پاک در بین گلخانه داران استان البرز
- مطالعه اثر روش های مختلف خاک ورزی بر عملکرد و برخی صفات سه رقم عدس دیم
- Machine Vision Approach Coupled with a Hybrid EHD-Convective Dryer to Model Khalal Slices Drying Process with ANFIS
- انتخاب مناسب دور موتور و نوع سوخت از لحاظ ویژگیهای عملکردی موتورهای دیزلی با استفاده از روش های تصمیم سازی
- پتانسیل سنجی تولید زیستگاز از پسماندهای کشاورزی و فضولات دامی در شهرستان اهواز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.