بررسی انواع مکانیزمهای خردکن بقایای گیاهی قابل نصب روی کمباین

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: ششمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی
  • کد COI اختصاصی: AGRIDEA06_713
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 749
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمید خفاجه

دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت مدرس

احمدرضا صالحیون

احمد بناکار

استادیار دانشگاه تربیت مدرس

چکیده

توسعهپایدارکشاورزی ازاهداف اصلی و برنامه های توسعه اخیر کشور است مدیریت بقایای گیاهی دربرداشت ذرت با توزیع یکنواخت کاه و ساقه ها درزمین اجرا می شود توزیع یکنواخت بقایا مزایایی برای کشاورزان درسیستم های بی خاکورزی کمینه خاکورزی و خاکورزی مرسوم دارد که شامل محافظت بهتر خاک دربرابر فرسایش اتصالات و منضمات کمتر برای ادوات خاکورزی و کاشت وتوسعه کشاورزی پایدار می شود دراین تحقیق انواع روشهای مدیریت بقایای گیاهی ذرت شامل سیست مهای غلتکی مجهز به تیغه های برشی سیستم های خرد کن ضربه ای و خردکنهای شلاقی دوار درحین عملیات برداشت بررسی و درسه نوع دماغه کمباین john deere ، Claas New Ho-lland مقایسه شده است با توجه به دماغه های موجود درکشور استفاده ازخردکنهای شلاقی دوار با استفاده از توان هیدرولیکی کمباین وهیدروموتور مشکلات مدیریت بقایا را حل خواهد کرد.

کلیدواژه ها

ذرت، مکانیزمخرد کن، کشاورزی پایدار، دماغه ی ذرت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.