بررسی رابطه مدیریت زنجیره تامین با عملکرد فروش شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علمی فناوری پردیس

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: فصلنامه مطالعات مدیریت و کارآفرینی، دوره: 9، شماره: 2
  • کد COI اختصاصی: JR_SME-9-2_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 117
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میترا اسم خانی آده

کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی گرایش تحقیق در عملیات دانشگاه آذرآبادگان ارومیه

چکیده

سازمان ها از طلوع عصر سرمایه داری، اطلاعات مربوط به رقبایشان را گردآوری می کردند. امروزه نیز از نظر بسیاری از صاحبنظران انقلاب واقعی در عرصه ی کسب وکار در تلاش هایی نهفته است که فعالیت های اطلاعاتی را موقعیت یابی می کنند. امروزه حضور در عرصه اقتصاد جهانی برای تولیدکنندگان و شرکتهای تجاری با چالش های جدیدی مواجه است. وجود تعداد زیاد عرضه کنندگان و رقابت فشرده آن ها و افزایش انتظارات مصرف کنندگان برای ارائه کیفیت بهتر و خدمات رسانی سریعتر، فشارهای زیادی را بر تولیدکنندگان وارد کرده، عواملی که شاید تا پیش از این وجود نداشته است. هدف از پژوهش حاضر بررسی رابطه مدیریت زنجیره تامین با عملکرد فروش سازمان می باشد. پژوهش حاضر توصیفی از نوع همبستگی بوده و به لحاظ هدف کاربری است که به صورت میدانی و به لحاظ زمانی به صورت مقطعی انجام گرفت. جامعه آماری پژوهش حاضر کلیه کارکنان و مدیران شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علمی فناوری پردیس می باشند که با مراجعه به جدول مورگان و روش نمونه گیری تصادفی ساده تعداد ۱۰۳ نفر به عنوان آماری انتخاب شد. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه استاندارد عملکرد فروش و مدیریت زنجیره تامین می باشد. بعد از گردآوری داده های گام بعدی تجزیه وتحلیل داده ها با نرم افزار spss انجام گرفت.نتایج حاصل از تحقیق نشان داد که: مدیریت زنجیره تامین، با ابعاد عملکرد فروش در شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علمی فناوری پردیس ارتباط وجود دارد همچنین مدیریت زنجیره تامین قابلیت پیش بینی عملکرد فروش در شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علمی فناوری پردیس را دارند.

کلیدواژه ها

زنجیره تامین، عملکرد فروش، شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علمی فناوری پردیس، فروش

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.