استراتژی های آمیخته بازاریابی در طول و پس از همه گیری COVID-۱۹ و رکود: یک بررسی سیستماتیک

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: نشریه پژوهش های نوین در مدیریت کارآفرینی و توسعه کسب و کار، دوره: 3، شماره: 2
  • کد COI اختصاصی: JR_NEMBD-3-2_016
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 125
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا بهرام زاده

عضو هیات علمی تمام وقت گروه مدیریت، موسسه آموزش عالی کاویان، مشهد، ایران

رضا کریمی

دکتری مدیریت دولتی، مسئول منابع انسانی بانک رفاه استان خراسان رضوی

محسن فاضلی

کارشناس ارشد گروه مدیریت، موسسه آموزش عالی کاویان، مشهد ایران – مسئول واحد مبارزه با پولشویی و تامین مال تروریسم مدیریت شعب بانک رفاه استان خراسان رضوی

چکیده

هدف از این مطالعه پاسخ به دو سوال مهم است: (۱) آیا شرکت ها در مواجهه با رکود ناشی از COVID-۱۹ باید هزینه های بازاریابی را کاهش دهند یا افزایش دهند ؟ و (۲) شرکت ها برای درخشش در دنیای پس از همه گیری باید چه استراتژی های آمیخته بازاریابی را اتخاذ کنند؟ طراحی/روش/رویکرد- رکود ناشی از بحران COVID-۱۹ یکی از محرک های اصلی تغییرات محیط کسب و کار و رفتار مشتری است، نویسندگان به طور سیستماتیک مقالاتی را در مورد استراتژی های آمیخته بازاریابی در دوران رکود بررسی کردند. از بین اسناد استخراج شده ۳۶ مقاله به زبان انگلیسی و ۶ مقاله به زبان فارسی انتخاب و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها - این مطالعه نشان می دهد: (۱) بودجه بازاریابی نباید در طول کووید-۱۹ کاهش یابد و (۲) شیوه ها و استراتژی های آمیخته بازاریابی که شرکت ها باید در طول همه گیری COVID-۱۹ از نظر محصول، قیمت، تبلیغ و مکان اتخاذ کنند.

کلیدواژه ها

COVID-۱۹،استراتژی، آمیخته بازاریابی و رکودهای آمیخته بازاریابی در طول و پس از همه گیری COVID-۱۹ و رکود: یک بررسی سیستماتیک

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.