بررسی تاثیر مهارت سیاسی کارکنان برروی عملکرد شغلی با توجه به نقش میانجی متغیرهای نظارت توهین آمیز،رفتارکاری غیرمولدوانگیزش درونی (مطالعه موردی : شرکت مخابرات شیراز)
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی آسیب های اجتماعی و روانی با تاکید بر علوم رفتاری
- کد COI اختصاصی: PSYSCONF02_070
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 351
نویسندگان
گروه مد یر یت ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج، ا یران
دانشجوی دکترای مد یر یت دولتی گرا یش منابع انسا نی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، ا یرا ن
چکیده
این پژوهش با هدف بررسی تاثیر مهارت سیاسی کارکنان بر عملکرد شغلی با تبیین نقش واسطه ای نظارت توهین آمیز، رفتار کاری غیرمولد و انگیزش درونی انجام شده است . پژوهش پیش رو از نظر هدف کاربردی و از حیث روش توصیفی از شاخه پیمایشی است . جامعه مورد مطالعه در این تحقیق شامل کارکنان قراردادی سازمانهای مختلف فعال در شهر شیراز می باشد که تعداد ۲۶۴ نفر از آنها با در نظر داشتن قاعده ۵ برابر تعداد سنجه های لحاظ شده در پرسشنامه و با روش نمونه گیری در دسترس در این تحقیق شرکت کردهاند. ابزار پژوهش جهت جمع آوری دادهها پرسشنامه استاندارد بوده که روایی آن با توجه به نظر خبرگان و پایایی با محاسبه آلفای کرونباخ مورد تایید واقع شده است . تجزیه و تحلیل دادههای پژوهش با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمون فرضیه هاو روابط مورد نظر در مدل مفهومی با بهر هگیری از رویکرد مدلسازی معادلات ساختاری و نرم افزار AMOS انجام شده است . نتایج بدست آمده حاکی از این است که مهارت سیاسی بر نظارت توهین آمیز تاثیر معنادار و منفی داشته و این در حالی است که با عملکرد شغلی رابطه معناداری ندارد. نظارت توهین آمیز بر عملکرد شغلی تاثیر معناداری نداشته ولی بر رفتارهای کاری غیرمولد تاثیر مثبت و بر انگیزش درونی تاثیر منفی و معنادار دارد. رفتارهای کاری غیرمولد بر عملکرد شغلی تاثیر معنادار و منفی داشته و این در حالی است که انگیزش درونی بر عملکرد شغلی تاثیر مثبت و معنادار دارد. در مورد فرضیه های میانجی نیز نتایج گویای آن است که رفتارهای کاری غیرمولد و انگیزش درونی در رابطه بین نظارت توهین آمیز و عملکرد شغلی نقش میانجی را ایفا می -نمایند. علاوه بر این نظارت توهین آمیز و رفتارهای کاری غیرمولد و نظارت توهین آمیز و انگیزش درونی در رابطه بین مهارت سیاسی کارکنان با عملکرد شغلی نقش میانجی را ایفا می نمایند.کلیدواژه ها
مهارت سیاسی ، نظارت توهین آمیز، رفتار کاری غیرمولد، انگیزش درونی ، عملکرد شغلی .مقالات مرتبط جدید
- بررسی مدل جهتگیری ارتباطی خانواده، سرزندگی تحصیلی و خودتنظیمی شناختی دانش آموزان
- اثربخشی شناخت درمانی مبتنی بر ذهن آگاهی بر عالئم افسردگی در زنان متقاضی طلاق
- اثربخشی زوجدرمانی شناختی رفتاری بر عالئم افسردگی و کیفیت زندگی زنان آسیب دیده از خیانت زناشویی
- پیشبینی رضایت از زندگی بر اساس طرحواره های ناسازگار اولیه و مسئولیت پذیری در دانشجویان دانشگاه آزاد همدان
- افزایش دقت و تمرکز در کودکان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.