فرضیات کور در توسعه نظریه های کارآفرینی بر پایه تئوری وجود یک فیل در کارآفرینی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی کارآفرینی
  • کد COI اختصاصی: ENTCONF06_006
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 92
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد صداقتی جهرمی

دانشجوی کارشناسی ارشد کارآفرینی گرایش فناوری دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران

چکیده

این مقاله از شش تصمیم کلیدی برای تحقیقات کارآفرینی (هدف، چشم انداز نظری، تمرکز، سطح تجزیه و تحلیل، بازه زمانی و روش شناسی) استفاده می کند. هدف این مقاله انعکاس و گمانه زنی در مورد وضعیت و کاربردهای نظریه در تحقیقات کارآفرینی با استفاده از بررسی زمینه های کارآفرینی به عنوان نقطه شروع است. بررسی آن ها شش تصمیم کلیدی را شامل می شود که محققان هنگام انجام تحقیقات کارآفرینی باید در نظر بگیرند: هدف، چشم انداز نظری، تمرکز، سطح تجزیه و تحلیل، بازه زمانی و روش شناسی. یک دیدگاه کلیدی در مقاله آن ها این است که "این تصمیمات مربوط به مشخصات طراحی به هم مرتبط هستند و نمی توانند به طور مستقل انجام شوند." با توجه به این بینش، این مقاله نحوه انتخاب چشم انداز نظری در کارآفرینی را بررسی می کند. غنای بالایی از بینش های دریافتی از سایر رشته ها جای تردیدی باقی نمی گذارد که هیچ روش شناسی ارجهی جهت مطالعه کارآفرینی وجود ندارد و انتخاب متدولوژیکی همواره منوط به پرسش های تحقیق باقی خواهند ماند. بنابراین بسیار حائز اهمیت خواهد بود که محققان ضمن حفظ این تنوع و پویایی، به طور مستمر در حال آموختن و یافتن چگونگی آموختن از کارآفرینی و به نوبه خویش کسب آگاهی های جدید و ادای دین و ایفای مساعدت نظری به این رشته علمی باشند.

کلیدواژه ها

فیل در کارآفرینی؛ فرضیات کور؛ توسعه نظریه

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.