مروری بر مفاهیم ریسک ارزی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین همایش مطالعات اقتصادی و مدیریت در جهان اسلام
- کد COI اختصاصی: ESMIW07_159
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 185
نویسندگان
استادیار ، گروه مهندس صنایع ، واحد زنجان ، دانشگاه آزاد اسالمی ، زنجان ، ا یران ،
دانشجوی کارشناسی ، گروه مد یر یت مالی ، واحد زنجان ، دانشگاه آزاد اسالمی ، زنجان ، ا یران
چکیده
تحول های رو به گسترش و جدی د در صحنه های گوناگون علمی ، بازارهای مالی را نیز در معرض تحول ها و نوآوری های جد ید قرار داده است و روز به روز به این تحول ها افزوده می شود. در ا ین بین از جمله مسایلی که ذهن اندیشه وران اسالمی و فقیهان مسلمان را به خود مشغول داشته ؛ چگونگی تعامل این تحول ها با اصول و موازین شرعی است .از جمله تحول های پیش گفته در بازارهای مالی ، رواج و گسترش ابزارهای معاملاتی با نام ابزارهای مشتقات مالی در حوزه ارز است . قراردادهای (اختیارات ارزی) ، (آتی ارزی ) و (سوآپ ارزی ) از جمله موردهایی است که سهم عمده ا ی در این بازارها به خود اختصاص داده است . دقت در ماهیت این قراردادها و نیز منابع فقهی موجود، به استنباط حکم شرعی استفاده از ا ین قراردادها کمک خواهد کرد.درباره قراردادهای (اختیارات ) و (آتی ) کوشش های علمی قابل توجهی صورت گرفته است که در این تحقیق به صورت اختصار به آنها اشاره می کنیم ، سپس به بررسی نظری و استنباط حکم فقهی قراردادهای سوآپ ارزی خواهیم پرداخت و عنوان می کنیم که بسیاری از این قراردادها با شرایط فعلی خود از دیدگاه فقهی قابل توجیه نیستند و با ید برای آنها جا یگزینی اختیار شود.کلیدواژه ها
پوشش ریسک ،معامله های اختیارات،سوآپ،پرداخت های بهره ای،ارز،آتیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.