بررسی مبحث بانکداری نوین و اینترنتی در حسابداری مالی و مدیریت

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم مدیریت و حسابداری ایران
  • کد COI اختصاصی: VSCONF04_156
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 109
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی نمازیان

استادیار حسابداری، گروه حسابداری، واحد رفسنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، رفسنجان، ایران.

سیما علی نظم آبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه حسابداری، واحد رفسنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، رفسنجان، ایران

چکیده

مولفه های مختلفی در بانکداری اینترنتی و نوین بر منابع مالی موسسات مالی و بانک ها تاثیرگذار هستند. نیروی انسانی ، مهارت، مولفه های فناوری اطلاعات و ارتباطات مشغول در بانک ها،، رضایت مشتریان ازکارکنان، متنوع بودن وکیفیت خدمات بانکی و مناسب بودن فضای داخلی و محل قرارگیری شعب در بانکداری نوین موارد قابل توجهی هستند که برای جذب هرچه بیشتر منابع مالی بکار گرفته می شوند. کشور ایران که به تازگی وارد عرصه بانکداری نوین شده است ، اطلاع از روندهای بین المللی برای سرعت بخشیدن در پایداری و مفید بودن نظام بانکداری نوین لازم و ضروری است .دراین تحقیق ابتدا بر تعاریف بانکداری نوین ، بررسی به طرح جامع اتوماسیون بانکی ، ویژگیها و کاربردهای بانکداری نوین ،شعبه و تاثیر آن بر بانکداری نوین ، مفهوم تجهیزمنابع مالی . موارد موثر برآن بررسی شده و در ادامه درباره اثرگذاری و نوع رابطه مولفه ها بر تجهیز منابع مالی در بانکداری نوین بحث شده است .

کلیدواژه ها

بانکداری نوین ، اتوماسیون، خدمات بانکی ، کیفیت ، رضایت مشتریان.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.